Βέροια Πολιτισμός

Με ψυχή, “λόγω… ψυχής”, το 3ο φύλλο της εφημερίδας του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας

Δεν είναι επαινετικό, η αλήθεια είναι!  Όλες οι εκδηλώσεις του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας,  που η Φαρέτρα  παρακολουθεί, τις περισσότερες από κοντά, έχουν ψυχή, αλήθεια, εντιμότητα, αξιοπρέπεια.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι εκδηλώσεις του ΣΟΦΨΥ δεν αφορούν  αποκλειστικά  μια μικρή μερίδα ατόμων της κοινωνίας μας, αλλά μας αφορούν όλους, και μάλιστα,  όταν αυτές γίνονται χωρίς την παραμικρή –ως είχε θεμελιώδη υποχρέωση-  βοήθεια από την πολιτεία!

Βέβαια, ο ΣΟΦΨΥ δεν χρειάζεται τους δικούς μας επαίνους. Είναι τα έργα,  οι δραστηριότητες,  και τα αποτελέσματα της δουλειάς  του, που όχι μόνο τον κρατούν ψηλά, αλλά σε πολύ μικρό σχετικά χρονικό διάστημα τον έχουν καταξιώσει στη μικρή μας κοινωνία.

IMG_8566

Αυτό θα μπορούσε να διαπιστώσει ο καθένας μας,  ξεφυλλίζοντας  αλλά και μελετώντας  το 3ο φύλλο της εφημερίδας του Συλλόγου «λόγω…  ψυχής», όπου εκεί παρουσιάζεται ένα μέρος από τις δραστηριότητές του.

Εμείς,  ως Φαρέτρα, το παρουσιάζουμε σε pdf, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ3,   όμως  κυκλοφορεί και  σε έντυπη  μορφή και θα μπορούσε κανείς   να την προμηθευτεί από τα μέλη του ΣΟΦΨΥ.

Έχει μεγάλη σημασία όχι μόνο η μικρή, έστω, οικονομική βοήθεια,  παίρνοντας  την εφημερίδα, αλλά  και η ηθική συμπαράσταση στο  ΣΟΦΨΥ,  για να  συνεχίσει την προσφορά του. Δεν είναι φυσικά τυχαίο ότι τα δυο πρώτα φύλλα της εφημερίδας έχουν εξαντληθεί!

Έχει αποδειχτεί  ότι τα αντανακλαστικά ανθρωπιάς  και προσφοράς, κόντρα στις δυσκολίες που βιώνουμε,  υπάρχουν ακόμα  στην κοινωνία μας!

far

Ακολουθεί μια μικρή γεύση από τα πολλά και ενδιαφέροντα της εφημερίδας του ΣΟΦΨΥ.

C1c2c3c4

banner-article

Ροη ειδήσεων