Life Νάουσα

Η πενταήμερη εκδρομή των τελειόφοιτων του 1ου Γενικού Λυκείου Νάουσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016,  η πενταήμερη εκδρομή των τελειόφοιτων μαθητών της Γ΄τάξης, του 1ου Γενικού Λυκείου Νάουσας.

Η αποστολή των 86 μαθητών με τους 4 συνοδούς εκπαιδευτικούς ξεκίνησε αεροπορικώς από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Θεσσαλονίκης για τα Χανιά όπου και παρέμεινε δύο  ημέρες, με επίσκεψη-περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης όπως οι τάφοι των Βενιζέλων,το Αρχαιολογικό Μουσείο,το λιμάνι της πόλης κ.ά.

Στη συνέχεια, η αποστολή αναχώρησε για το Ηράκλειο όπου και παρέμεινε δύο ημέρες με ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης με ενδιάμεση στάση και ξενάγηση στη Μονή Αρκαδίου και στην όμορφη πόλη του Ρεθύμνου.Κατά την παραμονή τους στο Ηράκλειο οι μαθητές επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο,το Ενυδρείο του Ηρακλείου,την Ελούντα καθώς και την όμορφη πόλη του Αγίου Νικολάου.

Η αποστολή επέστρεψε την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 στη Νάουσα.

Αρχηγός της εκδρομής ήτανε ο εκπαιδευτικός  κ. Δημήτριος Σαρακατσιάνος ενώ την ομάδα των συνοδών-καθηγητών συμπλήρωναν οι εκπαιδευτικοί κκ. Ευδοξία Πέϊου, Ανθούλα Πέϊου και Σταύρος Λαφάρας.

banner-article

Ροη ειδήσεων