Ένα μικρό μουσικό αστέρι γεννιέται στην Πιερία

IMG_4241__1459627965_94.69.241.112

Πολλά λέγονται γύρω απο τα ιδιαίτερα εκείνα άτομα που γεννιούνται με το θείο δώρο του ταλέντου.

Σ' αυτήν την κατηγορία ατόμων ανήκει η 11χρονη Δήμητρα Σάββα απο την Πιερία, που την ακούσαμε να τραγουδά  και να στέκεται επάξια πλάι στο Βασίλη Λέκκα, στη Λαική Όπερα του Μίκη θεοδωράκη "το Τραγούδι του Νέκρου Αδελφού", που ανέβασε το Λύκειο Λιτοχώρου χθες, 1/4/'16, σε μια κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα στο Λιτόχωρο.

Η μικρούλα Δήμητρα, με το αθώο παιδικό της πρόσωπο, το αυτοκυριαρχημένο βλέμμα και τη διαυγέστατη σαν κρύσταλλο φωνή της, μπόρεσε όχι απλά να τραγουδήσει, αλλά να ερμηνεύσει κομμάτια υψηλών απαιτήσεων.

Οι παλιότεροι θυμόμαστε ένα απο τα ωραιότερα τραγούδια "του Νεκρού Αδελφού",  το  "Προδομένη μου αγάπη", που το ερμήνευε εκπληκτικά η ηθοποιός Βέρα Ζαβιτσιάνου.  Ο Μαέστρος Χρήστος Σάλτας το εμπιστεύτηκε χθες μαζί με άλλα  στη Δήμητρα,  εκτιμώντας τις μεγάλες  δυνατότητές της, με αποτέλεσμα να προκαλέσει η ερμηνεία της  έκπληξη και θαυμασμό  μαζί!

Είναι βέβαιο  πως η μικρή Δήμητρα θα ξεχωρίσει μελλόντικά στο μουσικό στερέωμα, αρκεί το ταλέντο της να μη γίνει εμπόδιο  στις   σπουδές της, που,  αν ολοκληρωθούν, θα την πάνε πολύ ψηλά!

Δήμητρα  Σμυρνή

Μπορείτε να διαβάσετε για την παράσταση εδώ

faretra.info-likeio-litoxorou-lekas-saltas-smirniIMG_4232__1459627886_94.69.241.112

 

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 39293 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια