Αστυνομικό Δελτίο

Εξιχνιάστηκαν κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια και Ιερούς Ναούς

Εξιχνιάστηκαν 9 κλοπές και διαρρήξεις κυρίως σε σπίτια και Ιερούς Ναούς στα Νέα Μουδανιά
Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνολικά 3 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία

Αφαίρεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ρολόγια, χρήματα κ.α.
Στην κατοχή τους βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκε στους παθόντες

Η μεθοδική και συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν συνολικά 9 διαρρήξεις και κλοπές σε οικίες, Ιερούς Ναούς, αποδυτήρια αθλητικών εγκαταστάσεων, οδοντιατρείο και προαύλιο σχολείου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

?????????????Συνελήφθησαν ένας 19χρονος ημεδαπός και 2 υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 19 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της κλοπής και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, προχθές (17-03-2016) το απόγευμα, ενεργώντας από κοινού ο 19χρονος ημεδαπός και ο 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, αφαίρεσαν από αποδυτήρια αθλητικής εγκατάστασης στα Νέα Μουδανιά συνολικά 7 κινητά τηλέφωνα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να εντοπιστούν το βράδυ της ίδιας μέρας και να συλληφθούν, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν τα 7 κλεμμένα κινητά τηλέφωνα, τα οποία αποδόθηκαν, ενώ επίσης βρέθηκε ακόμα ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρέσει την 08-03-2016 από τον ίδιο χώρο.

Από την περαιτέρω έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο 19χρονος ημεδαπός, ενεργώντας κατά τον τελευταίο χρόνο, μαζί με τον 19χρονο υπήκοο Αλβανίας, διέπραξαν κλοπές σε 3 σπίτια, 2 Ιερούς Ναούς και 1 οδοντιατρείο στα Νέα Μουδανιά, αφαιρώντας ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ρολόγια, κοσμήματα χρηματικά ποσά, θρησκευτικά – λατρευτικά αντικείμενα (Ιερό Ευαγγέλιο, Αρτοφόριο) κ.α.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και ο 19χρονος υπήκοος Αλβανίας και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε αφαιρέσει προχθές (17-3-2016) από προαύλιο χώρο σχολείου στα Νέα Μουδανιά.

Σε έρευνες που ακολούθησαν εντοπίστηκε στην κατοχή τους το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Θεσσαλονίκη, 19 Mαρτίου 2016

banner-article

Ροη ειδήσεων