Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Βέροια. Είχαν συγκροτήσει, κατά τη Αστυνομία, εγκληματική οργάνωση

ImageHandler.ashx

Σύμφωνα με το Αστυνομικό Δελτίο:

Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Βέροια σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί σχετικά εντάλματα σύλληψης. Εφαρμόζοντας συγκεκριμένη μεθοδολογία επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα και κοσμήματα.

Μετά από αναλυτική και στοχευμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, συνελήφθησαν προχθές (20-2-2016) το μεσημέρι στην Βέροια, 3 ημεδαποί ηλικίας 31, 33 και 39 ετών δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης του κ. Ανακριτή Βέροιας.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και εγκληματικής οργάνωσης, συμπεριλαμβάνεται και ένας 35χρονος συνεργός τους που αναζητείται να συλληφθεί.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, τα παραπάνω άτομα συγκρότησαν εγκληματική οργάνωση, με συγκεκριμένη δομή και διακριτούς ρόλους, με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και διαρρήξεων, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί η συμμετοχή τους σε απόπειρα κλοπής χρηματοκιβωτίου που έγινε αρχές Δεκέμβρη του 2015, από λογιστικό γραφείο στην Βέροια, που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Νωρίτερα είχαν αφαιρέσει 2 οχήματα από την ίδια περιοχή και είχαν διαρρήξει την εξωτερική είσοδο επιχείρησης αφαιρώντας μία σκάλα, την οποία χρησιμοποίησαν στην προσπάθεια τους να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο.

Το ένα από τα δύο κλεμμένα οχήματα εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.

Θεσσαλονίκη, 22 Φεβρουαρίου 2016

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 35136 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια