Σχόλια

Η βασιλόπιτα – έκπληξη της ΚΕΠΑ Βέροιας

Ασφυκτικά γεμάτος ο Χώρος Τεχνών από τον κόσμο που τον κατέκλυσε, για να δει τη «Λίμνη των κύκνων» από τα Κρατικά Μπαλέτα της Μόσχας, και η έκπληξη έρχεται από την υπεύθυνη προγραμματισμού της ΚΕΠΑ, Νανά Καραγιαννίδου, που δηλώνει πως η βασιλόπιτα –ήδη πολλά μικρά κομμάτια σε καλάθια, όσα και το κοινό- θα μοιραστεί, πριν ξεκινήσει η παράσταση!

Ενθουσιασμός και αγωνία για το… φλουρί, το οποίο θα ισοδυναμούσε με βραχιόλι από το κοσμηματοπωλείο Τρανίδη, δώρο του καταστήματος στην ΚΕΠΑ, που προτίμησε όμως να το χαρίσει στο κοινό της συμβολικά.

Και ήταν μια πραγματικά αλλιώτικη εικόνα να περνούν τα καλάθια και ν’ απλώνονται τα χέρια, για να πάρουν το κομμάτι της τύχης τους, μέσα σ’ ένα κλίμα γενικότερης ευφορίας, καθώς έφερνε κοντά τους ανθρώπους μ’ αυτήν τη μικρή, αλλά χαριτωμένη και έξυπνη κίνηση.

Τελικά το φλουρί έπεσε σ’ ένα μικρό αγόρι, που, όπως ήταν φυσικό, θα το χάριζε στην τυχερή μαμά του!

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού και Πρόεδρος της ΚΕΠΑ, Γιώργος Σοφιανίδης, καθώς έδινε το δώρο, αιτιολόγησε την ιδέα της διαφορετικής αυτής κοπής της βασιλόπιτας, λέγοντας στον κόσμο: «Μα, εσείς είστε για μας η οικογένειά μας»!

ΔΣ

Διαβάστε για τη μαγευτική βραδιά των Κρατικών Μπαλέτων της Μόσχας, στο Χώρο Τεχνών Βέροιας (photo-video), εδώ

024010020

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας