Αθλητικά Νάουσα

Επέστρεψε η αποστολή των χιονοδρόμων της Νάουσας από το Ίνσμπουργκ – Η επόμενη ετοιμάζεται για Ταιπέι της Ταϊβάν

Το βράδυ του Σαββάτου επέστρεψε από το Ίνσμπουργκ της Αυστρίας η αποστολή του Δήμου Νάουσας που συμμετείχε εκπροσωπώντας την Ελλάδα με 11 νεαρούς αθλητές του ΕΟΣ στους Παγκόσμιους Αγώνες Πόλεων, που έγιναν 11-15 Ιανουαρίου.

Οι μαρτυρίες του επικεφαλής της αποστολής Αντιδημάρχου Στέλιου Δάγγα και των συνοδών-προπονητών είναι εντυπωσιακές για το ζηλευτό επίπεδο των αγώνων, την άρτια οργάνωση και τις εξαιρετικές αθλητικές υποδομές των αγώνων. Αντιστοίχως οι εμπειρίες των νεαρών αθλητών είναι πρωτοφανείς για τη σπουδαία αυτή διοργάνωση.

Από τον Αντιδήμαρχο Στέλιο Δάγγα τέθηκε στον υπεύθυνο των αγώνων η διάθεση συμμετοχής του Δήμου Νάουσας και στους αντίστοιχους καλοκαιρινούς αγώνες που θα γίνουν στο Ταιπέι της Ταϊβάν τον προσεχή Ιούλιο. Για τον σκοπό αυτό έχει ήδη ετοιμαστεί ο φάκελος συμμετοχής, ενώ προγραμματίζεται για την ερχόμενη εβδομάδα συνάντηση με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων του Δήμου (στίβος, ποδόσφαιρο, αθλοπαιδειές κ.ά.), όπου θα εξεταστεί η δυνατότητα συμμετοχής αθλητών ή ομάδων (κατώτατος αριθμός αποστολής 7 άτομα, ανώτατος 25) δεδομένου ότι τίθεται ζήτημα κόστους μεταφοράς των αθλητών στο μακρινό νησί της θάλασσας της Κίνας.

insburg2(1)

banner-article

Ροη ειδήσεων