Βέροια

Συνεδριάζει η Επιτροπή Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού του Δήμου Βέροιας – Θέματα συνεδρίασης

Από το Δήμο Βέροιας ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 8-1-2016 και ώρα 12.30 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Κυκλοφοριακής αγωγής πολιτών με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα 1ο : Αίτηση του Αναστάσιου Σωζέρη για τοποθέτηση πινακίδων απαγόρευσης Στάσης και Στάθμευσης (Ρ-40) επί της οδού Πιερίων 178.

Θέμα 2ο : Αίτηση του Σταύρου Ευθυμιάδη για τοποθέτηση καθρέπτη στη συμβολή των οδών Ίωνος και Διός.

Θέμα 3ο : Αίτηση της Χατζηκυριακίδου Ευθυμίας για θέση φορτοεκφόρτωσης και διάβασης πεζών επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Θέμα 4ο : Αίτηση της Νικολαϊδου Αντωνίας για τοποθέτηση καθρέπτη στην οδό Μπουμπουλίνας, έναντι της συμβολής της με την οδό Μπαδραλέξη.

Θέμα 5ο : Έκθεση αυτοψίας της Δημοτικής Αστυνομίας και πρόταση για τοποθέτηση κολωνακίων επί της οδού Μητροπόλεως, από τη συμβολή της με την οδό Τρύφωνος έως την πλατεία Δημαρχείου.

Θέμα 6ο : Έκθεση αυτοψίας της Δημοτικής Αστυνομίας και πρόταση για τοποθέτηση κολωνακίων στο πεζοδρόμιο της οδού Βενιζέλου στα σημεία συμβολής με τις οδούς Πρ. Ηλία και Τσούπελη.

Θέμα 7ο : Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 416/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τοποθέτηση κολωνακίων στην οδό Ακαταμαχήτου 4, σε απόσταση 1,50 μ. αντί 1,00μ. από την πρόσοψη της οικοδομής.

Θέμα 8ο : Αίτηση του Χρήστου Καϊμάκη για τοποθέτηση καθρέπτη στη συμβολή της οδού Φυτειάς – Κουστοχωρίου με την οδό του οικισμού Φυτειάς που οδηγεί στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου.

Θέμα 9ο : Αίτηση του Μαργαρίτη Μαργαρίτη για χορήγηση θέσης στάθμευσης ασθενοφόρου πλησίον του Διαγνωστικού Κέντρου επί της οδού Κεντρικής 5.

Θέμα 10ο : Αίτηση του Μπασδεκόπουλου Νικόλαου για χορήγηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ πλησίον της οδού Γράμμου 25.

Θέμα 11ο : Αίτηση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας για βελτίωση της κατάστασης του χώρου έξω από την κεντρική είσοδο του κτιρίου.

Θέμα 12ο : Αίτηση του Ζώη Φλώρου για την τοποθέτηση εύκαμπτων πλαστικών κολωνακίων στη διάβαση πεζών επί της οδού Θερμοπυλών 11.

Θέμα 13ο : Αίτηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για τοποθέτηση τεσσάρων (4) σταθερών πασσάλων επί της οδού Σταδίου, μπροστά από τα γραφεία της.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
της Επιτροπής

Γεώργιος Ορφανίδης

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας