Τοπικά

Εξιχνιάστηκε απάτη στη Βέροια – Συλλήψεις για κλοπές, λαθραία τσιγάρα, ναρκωτικά

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας απάτη σε βάρος 43χρονου ημεδαπού στην Βέροια. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, την 29-10-2015 το απόγευμα, ο 35χρονος με το πρόσχημα πως δεν μπορούσε να μπει στο αυτοκίνητό του, λόγω ξαφνικής βλάβης των κλειδαριών του οχήματος, εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του παθόντα και τον έπεισε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ για να πληρώσει τεχνικό που θα επιδιόρθωνε το δήθεν πρόβλημα. Σημειώνεται ότι ο προαναφερόμενος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και κατά το παρελθόν για τα ίδια αδικήματα (Σχετικό το από 14-11-2015 Δελτίο Τύπου μας).

Συνελήφθη προχθές (09-12-2015) σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 34χρονος ημεδαπός, διότι σε στοχευόμενο έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον σακούλα που περιείχε συνολικά 250 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Τα αδασμολόγητα πακέτα θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σκύδρας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Συνελήφθη χθες (10-12-2015) το απόγευμα στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 35χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών για πλαστογραφία.

• Συνελήφθη χθες (10-12-2015) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος, 35χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 255 και ένα σπαθί.

• Συνελήφθη προχθές (09-12-2015) σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 41χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να αποκρύπτει ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο και συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 8,7 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επιπλέον βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε καπνό αναμεμειγμένο με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 9 γραμμαρίων.

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας