Βέροια

Αγάπης κατάθεση – Χειροτεχνήματα των παιδιών της «Μέριμνας» στο Δημαρχείο Βέροιας

faretra.info

Τα παιδιά του «Κέντρου Μέριμνας» (ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας) καταθέτουν από χθες βράδυ, 4/12/’15, τη δουλειά τους στο ισόγειο του Δημαρχείου, αποδεικνύοντας όχι μόνο τη διάθεση να επικοινωνήσουν με τον κόσμο μέσα στις χριστουγεννιάτικες αυτές μέρες, που είναι γεμάτες ζεστασιά και αγάπη, αλλά αποδεικνύουν και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό, τις «ειδικές δεξιότητές» τους.

Όπως είπε και η δασκάλα τους στη ζωγραφική, κ. Μαυροκεφαλίδου, που ήταν παρούσα χθες στην έκθεση, κάποια απ’ αυτά φανερώνουν πως έχουν ταλέντο, όλα όμως έχουν τη διάθεση να επικοινωνήσουν δημιουργώντας.

Έτσι, ο επισκέπτης της έκθεσης χειροτεχνημάτων έχει την ευκαιρία ν’ αγοράσει μικρά δώρα σε χαμηλές τιμές, που ξεκινούν από την αγάπη, για να καταλήξουν στην αγάπη.

Φάτνες, μικρές και μεγαλύτερες αγιογραφίες, αρχοντικά και δρόμοι της Βέροιας, κλειδιά της τύχης, ποτά, στεφάνια, όλα μέσα σε λαμπιόνια που αναβοσβήνουν και με τον ήχο χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.
«Αγάπην ελάβατε, αγάπην δότε…»

(Η διακόσμηση της Έκθεσης έγινε από τη διακοσμήτρια κ. Απλακίδου και τα γλυκίσματα προσφέρθηκαν από το αρτοζαχαροπλαστείο Κόγια.)

ΔΣ

Φωτογραφίες: faretra.info

 faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info faretra.info

Print
Print
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας