Ρεπορτάζ Τοπικά

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του στόλισε χθες ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας με αισιοδοξία και εκπλήξεις

Faretra.info

Δήμητρα Σμυρνή

Μέσα σε ατμόσφαιρα αισιοδοξίας και δημιουργικότητας, ο ΣΟΦΨΥ στόλισε χθες το χριστουγεννιάτικο δέντρο του. Τα παιδιά, γονείς και φίλοι του Συλλόγου ξεκίνησαν να στολίζουν το δέντρο από τις 5 το απόγευμα, χθες 23/11/’15, περιμένοντας στη συνέχεια περισσότερο κόσμο, με κεράσματα.

Η Γραμματέας του Συλλόγου  Μαρία Ντέντου είπε : «Είμαστε μια γλυκιά παρέα εδώ, καθώς στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όλοι μαζί, παιδιά, γονείς και φίλοι ξεκινήσαμε να στολίζουμε. Κάνουμε μια πολύ σοβαρή δουλειά, αναπτύσσοντας διάφορες δράσεις. Σήμερα είναι η μέρα που στολίζουμε με μουσική και κεράσματα. Καλέσαμε πολλούς φίλους και τους περιμένουμε».

Και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Σαλιάγκας πρόσθεσε ολοκληρώνοντας: «Ετοιμαζόμαστε για τις γιορτές με πολλές εκπλήξεις. Η πρώτη έκπληξη θα είναι μια πολύ ωραία εφημερίδα που ετοιμάζουν τα παιδιά, η ομάδα ληπτών, η οποία θα βγει πριν από τις γιορτές. Θα είναι μια εφημερίδα δική τους, μέσα από την οποία θα εκφραστούν, θα επικοινωνήσουν με τον κόσμο, θα γράψουν ποιήματα, θα πούνε πολλά πράγματα.

 Faretra.info

Το δεύτερο είναι ότι οι γυναίκες μέλη του Συλλόγου, μαζί με τις εθελόντριες, ετοιμάζουν πολύ όμορφα δώρα για ένα bazar που θα λειτουργήσει εδώ, μέσα στο Σύλλογο, για τις μέρες των γιορτών, πράγματα που μπορεί ο κόσμος να αγοράσει και να τα προσφέρει σαν δώρο, γιατί σημασία έχει το ίδιο το δώρο και όχι η αξία του.

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια γιορτινή ατμόσφαιρα για όλο τον κόσμο, και για τους λήπτες και για τους εθελοντές, και για τους φίλους μας, που είναι πολλοί και μας στηρίζουν.

Και κάτι επίσης ευχάριστο, από χθες ανεβάσαμε και την επίσημη ιστοσελίδα μας. Ο σύνδεσμος της ιστοσελίδας μας είναι: http://www.sofpsi-ima.gr/

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας