Βέροια

Επίσκεψη των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο Βέροιας

Την Τετάρτη οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου συναντήθηκαν με την διοικήτρια κα Μπούρτζου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι ελλείψεις γιατρών σε ειδικότητες αιχμής και γενικότερα σε προσωπικό (διοικητικό και νοσηλευτικό).

Η κα Μπούρτζου ενημέρωσε για τη λειτουργία της Ψυχιατρικής Κλινικής, που πρόκειται να λειτουργήσει στην επέκταση του σημερινού κτηρίου. Όπως είπε, πρόκειται για μια κλινική σπουδαίας σημασίας για το νομό μας καθώς δεν υπάρχει άλλη αντίστοιχη που να καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών της περιοχής μας, και τόνισε ότι πρέπει να προχωρήσουν άμεσα οι προσλήψεις του προσωπικού ώστε να λειτουργήσει αυτή σύντομα.

Οι υποψήφιοι βουλευτές άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα και τις ανάγκες των δυο νοσοκομείων του νομού μας (Βέροιας – Νάουσας), καθώς και του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, όπως και των αγροτικών ιατρείων και τόνισαν ότι επιβάλλεται η αναβάθμιση του τομέα της δημόσιας υγείας στο νομό μας μέσα από ένα γενικότερο σχέδιο, που θα αφορά τόσο στην κάλυψη των κενών θέσεων όσο και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η κα Μπούρτζου ευχαρίστησε τους απερχόμενους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το καθημερινό ενδιαφέρον τους στα προβλήματα των νοσοκομειακών ιδρυμάτων του νομού και εξέφρασε την ελπίδα ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε χώρους του νοσοκομείου και συνομίλησε με εργαζόμενους οι οποίοι έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο εργασίας τους.

banner-article

Ροη ειδήσεων