Αθλητικά Βέροια

Αμπντούν: “Κατάλληλη ομάδα για εμένα η ΒΕΡΟΙΑ”

Μια από τις σημαντικοτερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού έκλεισε η ΒΕΡΟΙΑ, αποκτώντας τον 29χρονο Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικος σε συνέντευξη που έδωσε τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Βασίλισσα” ήταν η καταλληλοτερη επιλογή για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Le Buteur:

Για την μεταγραφή του: «Ναι είναι αλήθεια, υπέγραψα συμβόλαιο για δύο χρόνια στη ΒΕΡΟΙΑ. Όλα πήγαν καλά και πρέπει να πω πως το ενδιαφέρον ήταν αρκετά σοβαρό από την αρχή. Αποφάσισα πως δεν πρέπει να χάσω άλλο χρόνο από την προετοιμασία και συμφώνησα.

Για την απόφαση να φύγει από την Αγγλία: «Σίγουρα ήθελα να συνεχίσω εκεί, αλλά τα πράγματα μερικές φορές δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Είχα ακόμα συμβόλαιο με την Νότινγχαμ, αλλά μίλησα μαζί τους και καταλήξαμε σε φιλικό χωρισμό και λύση συμβολαίου από κοινού. Αυτό που επέτρεψε να διαπραγματευτώ την μεταγραφή μου στη ΒΕΡΟΙΑ».

Αν η ΒΕΡΟΙΑ είναι ο κατάλληλος σύλλογος για αυτόν: «Ναι πρόκειται για έναν σύλλογο με φιλοδοξίες, νομίζω έκανα την επιλογή που μου ταιριάζει. Υπήρχαν κι άλλες προσφορές, αλλά η ΒΕΡΟΙΑ είναι η κατάλληλη για εμένα. Είμαι μια ομάδα που θέλει να βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και μου δίνει κίνητρο για να πετύχω».

Για τις φιλοδοξίες του τη νέα σεζόν: «Πρώτα θέλω να βρω ξανά τη χαρά του παιχνιδιού. Μετά από δύο δύσκολες σεζόν με την Νότιγχαμ έπρεπε να επιλέξω ένα κλαμπ που θα μου δίνει την δυνατότητα να αγωνιστώ. Θέλω να διασκεδάσω το ποδόσφαιρο και να είμαι ανταγωνιστικός».

Αν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής: «Γνωρίζω πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο, μην ξεχνάτε πως εδώ κατάφερα να βρεθώ σε ένα καλύτερο επίπεδο. Στην Καβάλα και τον Ολυμπιακό είχα την ευκαιρία να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο ειδικά με τον Ολυμπιακό στο Champions League. Παίζοντας για την Καβάλα κατάφερα να προσελκύσω το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Έτσι επέλεξα τη ΒΕΡΟΙΑ, μια φιλόδοξη ομάδα και ευελπιστώ να ανακτήσω τη φόρμα και να συμβάλλω έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

banner-article

Ροη ειδήσεων