Κοινωνία

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας ενημερώνει τους πολίτες ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των δυνητικά ωφελουμένων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.) παρατείνεται ως τις 26 Αυγούστου 2015.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης προσκαλεί όλους τους δυνητικά ωφελούμενους συμπολίτες μας, σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας να υποβάλουν αίτηση στο Πρόγραμμα του ΤΕΒΑ.

Επίσης, παρακαλούνται όλοι όσοι γνωρίζουν συμπολίτες μας, οι οποίοι θα μπορούσαν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, να τους ενημερώσουν και να τους παροτρύνουν ώστε να υποβάλουν αίτηση για να βοηθηθούν από το πρόγραμμα του ΤΕΒΑ.

Οι αιτήσεις συνεχίζονται κανονικά και η Περιφερειακή Ημαθίας παραμένει στη διάθεση των ενδιαφερομένων για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες του Προγράμματος.

Υπενθυμίζεται ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων και τα κατά τόπους γραφεία όπου μπορούν οι πολίτες να απευθύνονται:

Τρόπος Υποβολής Αιτήσεων:
Η Αίτηση των δυνητικά ωφελουμένων υποβάλλεται ηλεκτρονικά:

είτε ιδιωτικά, με χρήση των κωδικών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (TAXIS)
είτε μέσω των Εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης
Η Αίτηση θα είναι προσβάσιμη από ηλεκτρονική εφαρμογή προσαρτημένη στην ιστοσελίδα https://www.idika.org.gr/teba/ και επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν. 1599/1986.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ:

Π.Ε Ημαθίας Μητροπόλεως -44 Βέροια
1ος όροφος Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00-14.00 2331350115

Στους δήμους Βέροιας, Αλεξάνδρειας και Νάουσας