Πολιτική

Ιωάννης Παπαγιάννης: Όσοι προωθούν το σενάριο της δραχμής, οδηγούν τον ελληνικό λαό στον όλεθρο

Όσους προωθούν το σενάριο της δραχμής να τους απαλλάξουμε τώρα από τις πολιτικές και εξουσιαστικές τους αρμοδιότητες προτού να είναι για τον τόπο πολύ αργά.

Οδηγούν κάποιοι τον ελληνικό λαό στον όλεθρο, καταστρέφουν συθέμελα την οικονομία, διαλύουν τον οικονομικό ιστό της χώρας, προσβάλουν την αξιοπρέπειά μας στήνοντάς μας σε ουρές ΑΤΜ τραπεζών, ασελγούν στην τιμή των γερόντων γονιών μας αναγκάζοντάς τους να “παρακαλούν” για τη σύνταξη που δικαιούνται, πλήττουν όσες επιχειρήσεις ακόμα αντέχουν, σπέρνουν ανασφάλεια και φόβο στο εσωτερικό, ευτελίζουν το κύρος και την αξιοπρέπειά μας στο εξωτερικό, “παίζουν” με το παρόν και το μέλλον μας, λέγοντας άλλα, σκεπτόμενοι άλλα, επιδιώκοντας άλλα και πράττοντας άλλα. Χάνουμε σχεδόν όλοι οι Έλληνες από παντού και σε όλα τα επίπεδα καθημερινά. “Μπράβο” τους.

κατάλογοςΚερδίζουν πολλοί ξένοι, όσοι επένδυσαν στο μαρασμό της Ελλάδας, τα κερδοσκοπικά fund και οι κάτοχοι δολαρίων που ανατιμάται έναντι του ευρώ που πλήττεται. “Συγχαρητήρια”. Την ίδια στιγμή με ναρκισσιστική διάθεση κάποιοι εμμένουν σε ιδεοληπτικές συμπεριφορές και πεισματικά προωθούν εν κρυπτώ πολιτικές υπέρ της δραχμής, για τις οποίες ουδέποτε οι πολίτες τους ψηφίσαμε, και της μαζικής φτωχοποίησης και εν τέλει καθολικής υποταγής στα όποια συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας. Ασκούν πολιτική δήθεν για το ……… καλό μας, ψευδόμενοι ασυστόλως, και συμπάσχουν με τον πόνο του ελληνικού λαού και του απλού πολίτη της ελληνικής και δη μακεδονικής περιφέρειας, μέσα από πανάκριβα διαμερίσματα στην περιοχή της Ακρόπολης στην Αθήνα και μεταξύ διαλειμμάτων για βουτιές στην πισίνα στο εξοχικό στην Αίγινα και αεροπορικών ταξιδιών μετά διαμονής σε πεντάστερα ξενοδοχεία για διαλέξεις στο εξωτερικό ή συγγραφής βιβλίων που θα περιγράφουν τον πόνο μας και τους “αγώνες” τους, το οποίο, παρεμπιπτόντως εκδιδόμενο στην αγγλική γλώσσα, θέλει τάχα να “εκθέσει” διεθνώς το “πρόβλημα” αλλά μάλλον θα πετύχει να ανορθώσει από διεθνείς πηγές τις εισπράξεις του “αγωνιστή” συγγραφέα.

Εδώ και δεκαετίες τείνουν να εκλείψουν από το δημόσιο βίο οι αρχές της αλήθειας, της ευθύνης, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού προς τον πολίτη. Δεν πρόκειται να πάμε μπροστά αν δεν αλλάξουμε αντιλήψεις, αν δεν απαλλαγούμε από τα πρόσωπα που εξαπατώντας μας συστηματικά μας οδηγούν τα τελευταία χρόνια από το κακό στο χειρότερο.

Τώρα αυτούς που προωθούν το σενάριο της δραχμής πρέπει να τους απαλλάξουμε από τις πολιτικές και εξουσιαστικές τους αρμοδιότητες προτού να είναι για τον τόπο πολύ αργά.

banner-article

Ροη ειδήσεων