Τοπικά

Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά σε Νάουσα και Γιαννιτσά

Topika-nea-syllipsis-naousa-giannitsa-klopes-narkotika

Συνελήφθησαν χθες (28-06-2015) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας 50χρονος και μίας 22χρονη για κλοπή. Ειδικότερα από την έρευνα προέκυψε ότι νωρίτερα την ίδια μέρα, αφαίρεσαν από θερμοκήπιο  33χρονου οπωροκηπευτικά είδη.

Επίσης, τα ξημερώματα της ίδιας μέρας,  στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, δύο ημεδαποί ηλικίας 19 και 22 ετών για κλοπή. Ειδικότερα, προέκυψε ότι βραδινές ώρες της 27-06-2015, ο 19χρονος διέρρηξε σταθμευμένο ΙΧΦ ιδιοκτησίας 47χρονης ημεδαπής, ενώ ο 22χρονος συνεργός του, επιτηρούσε τον περιβάλλοντα χώρα έχοντας τον ρόλο του τσιλιαδόρου». Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε μία τσάντα με μικρό χρηματικό ποσό, την οποίο αφαίρεσαν από το προαναφερόμενο φορτηγό και αποδόθηκε στην παθούσα. Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες το ίδιο βράδυ, αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν 10 ακόμη οχήματα στην ίδια πόλη.

Ακόμη χθες βράδυ στα Γιαννιτσά,  2 ημεδαποί ηλικίας 23 και 26 ετών για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου, οι προαναφερόμενοι απέρριψαν στο έδαφος δύο συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 4 γραμμαρίων. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 23χρονος προμηθεύτηκε από τον 26χρονο άνευ χρηματικού ποσού μικροποσότητα ηρωίνης.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας