Κοινωνία

Ανοίγει σήμερα και η ΕΡΤ3. Νέος της πρόεδρος ο πρώην πρύτανης Γιάννης Μυλόπουλος

Επιτροπή Δεοντολογίας με μέλη τους δημοσιογράφους, Χρήστο Πασαλάρη, Νίκο Τσαγκρή, Γιώργο Βότση, Ιάσωνα Μοσχοβίτη και Βασίλη Νικολόπουλο, σύστησε για την ΕΡΤ το Διοικητικό της Συμβούλιο.

Στη συνεδρίασή του, το ΔΣ όρισε και τα δύο από τα τρία συνολικά, μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ3. Πρόκειται για τον Ιωάννη Μυλόπουλο (πρόεδρο) και τον Αλέξανδρο Κάντερ Μπαξ (γενικό διευθυντή) με θητεία ενός έτους. Το τρίτο μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, θα αναδειχθεί μετά από ψηφοφορία των εργαζομένων.

Τέλος, το ΔΣ όρισε ως προσωρινούς συντονιστές της ΕΡΤ3, τον Χρήστο Γιαννούλη (ειδήσεις), την Κυριακή Μάλαμα (πρόγραμμα) και τον Γιάννη Τσολακίδη (ραδιόφωνο).

Για να λάβει κάποιος στις τηλεοράσεις και ψηφιακούς δέκτες το κανάλι της ΕΡΤ3, θα πρέπει να κάνει νέα αυτόματη ή χειροκίνητη αναζήτηση ενώ σύντομα το κανάλι EPT HD, θα σταματήσει να εκπέμπει 24ώρο πρόγραμμα και θα εκπέμπει μόνο όταν υπάρχουν native HD προγράμματα.

Διαβάστε επίσης το ρεπορτάζ του Κωστή Χαλάτση, για τη faretra.info, στην αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ3 και δείτε το σχετικό video με τις δηλώσεις δύο εκ των πρωταγωνιστώντης. Του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, σημερινού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και της Ελευθερίας Φαραντάκη.

ΕΡΤ3 – Μια εστία αγώνων για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας