Αθλητικά

Πήγασος Ημαθίας: Νικητής “η κολύμβηση” στους θερινούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών

Topikos-athlitismos-pigasos-imathias-nikitis-i-kolimvisi2

Στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης – 5 με 7 Ιουνίου 2015

Ένα απολαυστικό τριήμερο που τα είχε όλα. Ήλιο, συννεφιά, βροχή, αστραπές, μα πάνω απ’όλα είχε 1163 αθλητές 9-12 ετών από τους 29 συλλόγους της ΚΔ Μακεδονίας, να συναγωνίζονται και κυρίως να κάνουν περήφανους προπονητές και γονείς για την προσπάθειά τους. Κερδισμένοι; Η κολύμβηση και ο αθλητισμός γενικότερα.

Είδαμε πολλά νέα ρεκόρ είναι αλήθεια, αλλά το σημαντικότερο είδαμε πολλά χαμόγελα και μεγάλη προσπάθεια. Είδαμε θεατές ιστορικών ομάδων να κάθονται δίπλα-δίπλα και να απολαμβάνουν το θέαμα χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Στον αγωνιστικό τομέα η προαγωνιστική ομάδα του Πήγασου Ημαθίας ολοκλήρωση την πρώτη της χρονιά με τον καλύτερο τρόπου που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Οι 22 αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν κατέκτησαν 13 πρώτες θέσεις, 5 δεύτερες θέσεις, 12 τρίτες θέσεις και κατάφεραν να πλασαριστούν σε 41 οκτάδες επιτυγχάνοντας 34 ατομικά ρεκόρ.

Να σημειωθεί πως σε 3 αγωνίσματα αθλητές του Πήγασου Ημαθίας πέτυχαν τις καλύτερες πανελλήνιες επιδόσεις για την σεζόν 2014-2015. Το συνολικό αποτέλεσμα έφερε τον Πήγασο Ημαθίας στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον ΠΑΟΚ και τον ΑΡΗ και ψηλότερα από αρκετούς ιστορικούς συλλόγους.

Η επιτυχία αυτή είναι μια πολύ μεγάλη επιβράβευση για τους αθλητές και τον προπονητή τους Στέλιο Αμπατζίδη. Είναι όμως και μια μεγάλη ευθύνη για την διοίκηση του συλλόγου, ώστε να συνεχίσει να προσπαθεί και να παρέχει στους αθλητές και τους προπονητές ότι περισσότερο μπορεί, για την διατήρηση και την ανάπτυξη του υψηλού επιπέδου που χτίζεται στο κολυμβητικό τμήμα του συλλόγου.

Κινητήριος δύναμη αυτής της προσπάθειας είναι η άοκνη συμβολή των γονέων των αθλητών που σε τόσο δύσκολους καιρούς πίστεψαν και στήριξαν αυτήν την προσπάθεια και έδωσαν την δυνατότητα να αποδειχθεί πως με πολύ κόπο και συλλογική εργασία, και τα πιο απίστευτα όνειρα πραγματοποιούνται!

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες

12 ετών Μπρούσα Βιβιάννα, Τσανακτσίδου Βασιλική, Αντωνιάδης Θεόδωρος, Πασίδης Απόστολος, Πράγιας Αναστάσιος-Θεόδωρος.
11 ετών Μπόγκοτς Ελένη-Μιχαέλα, Τριγώνη Χριστίνα, Αντωνιάδης Βασίλης, Αποστολίδης Γιώργος, Ζέζιος Γιώργος, Τσανακτσίδης Άγγελος.
10 ετών Δοβλέτογλου Γεώργιος-Ιωάννης, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος.
9 ετών Αντωνιάδου Ελένη, Κωνσταντινίδου Βαλεντίνη, Μπαϊρακτάρη Στέλλα, Οικονομίδης Νικόλαος και Παναγιωτίδης Γιώργος.

Topikos-athlitismos-pigasos-imathias-nikitis-i-kolimvisi

 

 

banner-article

Ροη ειδήσεων