Σχόλια

Εκ νέου θόρυβος για… αναξιοποίητες μελέτες από το Δήμο Βέροιας

Veroia-nea-scholio-papagianni-gia-tropopoiisi-proipologismou

Κακόβουλο χαρακτήρισε το δημοσίευμα Παπαγιάννη ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης

Κακόβουλο χαρακτήρισε το δημοσίευμα Παπαγιάννη περί αναξιοποίητων μελετών από το Δήμο Βέροιας, ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, ο οποίος τον κάλεσε ευθέως, είτε να καταθέσει συγκεκριμένα στοιχεία, είτε να πάψει να ψεύδεται.

Ο Γιάννης Παπαγιάννης, πέρα από την καταγγελία του για απένταξη έργων του Δήμου, ύψους 2 εκατ. ευρώ, αναφέρθηκε εκ νέου σε έτοιμες μελέτες παλιότερων Καποδιστριακών Δήμων, που μπήκαν στο συρτάρι, επικαλούμενος μάλιστα και τις μαρτυρίες των πρώην Δημάρ χων Δοβρά και Απ. Παύλου, οι οποίοι υπήρξαν και Δημοτικοί Σύμβουλοι Βέροιας.

Μάλιστα μετά από παρότρυνση πολλών συμβούλων της παράταξης Βοργιαζίδη, αλλά και του Αν. Μαρκουλη, δεσμεύτηκε να τους καλέσει να καταθέσουν, τόσο ο Χρ. Τσιούντας, όσο και ο Απ. Νεστορόπουλος για του λόγου το αληθές κατά τον κ. Παπαγιάννη, ο οποίος αιτιολόγησε την επιμονή του στο θέμα, λόγω απώλειας χρημάτων και θέσεων εργασίας στην τοπική κοινωνία από τις αναθέσεις μελετών του Δήμου σε γραφεία, ενώ υπάρχουν οι έτοιμες.

“…Κάποιες μελέτες εντάχθηκαν, κάποιες ωρίμασαν και παραδόθηκαν προς εκτέλεση. Να πάψει να καλλιεργείται πια η ατμόσφαιρα περί αραχνιασμένων μελετών…”, ήταν η κατηγορηματική απάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Άρη Λαζαρίδη, ενώ ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ, Νίκος Μωυσιάδης διαβεβαίωσε ότι αν ο κ. Παπαγιάννης υπαινίσσεται απένταξη έργων της ΔΕΥΑΒ, όντως αυτό ισχύει για δύο έργα και εν προκειμένω, ένα στην Καστανιά και ένα στη Δοβρά, ύψους 2 εκατ. ευρώ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας