Αθλητικά Τοπικά

Με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή του Πήγασου Ημαθίας στην σημαντικότερη διοργάνωση κολυμβητικών αγώνων στα Βαλκάνια

Athlitika-pigasos-valkania

Σε μια πραγματική γιορτή για την κολύμβηση και το μέλλον του Ελληνικού αθλητισμού, εξελίχθηκαν οι διεθνείς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών

“ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2015”. 1360 αθλητές από 52 σωματεία, από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, συναντήθηκαν για ακόμη μια χρονιά στην σημαντικότερη διοργάνωση προαγωνιστικών κατηγοριών στα Βαλκάνια, που πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Μαΐου 2015 στο Εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Είναι πραγματικά ελπιδοφόρο, πως παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός αθλητισμός σε υποδομές, οι φορείς του, τολμούν και διοργανώνουν αγώνες υψηλού κύρους, που τους τιμούν με την παρουσία τους και αρκετοί αθλητές από το εξωτερικό. Η προσπάθεια αυτή σε συνδυασμό με τις επιδόσεις των νεαρών αθλητών και αθλητριών, μας δίνει κουράγιο και το δικαίωμα να ελπίζουμε πως τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσουμε να είμαστε περήφανοι για την πρόοδο και τα επιτεύγματα των Ελλήνων αθλητών.

Στον αγωνιστικό τομέα η προαγωνιστική ομάδα του Πήγασου Ημαθίας παρά τα μικροπροβλήματα ασθενειών, παρουσιάστηκε με 23 αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν, 2 κύπελλα, 5 χρυσά, 6 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια, πλασαρίστηκαν σε 24 οκτάδες και κατέρριψαν 21 ατομικά ρεκόρ. Αξίζει να σημειωθεί πως αθλητής του Πήγασου Ημαθίας πραγματοποίησε την νέα καλύτερη πανελλήνια επίδοση όλων των εποχών στα 100 μέτρα ύπτιο! Λίγο πριν κλείσει η φετινή σεζόν, στην σημαντικότερη διοργάνωση της χρονιάς, τα αποτελέσματα αποδεικνύουν πως η κολύμβηση στην Ημαθία αναπτύσσεται γοργά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμβάλλουν σε αυτό.

Μετά το τέλος των αγώνων η αρχηγός της αποστολής Μόρφω Σούμπουρου δήλωσε: “Ήταν μια πετυχημένη διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα το σύλλογό μας για την άψογη οργάνωση της ομάδας μας. Τους προπονητές μας για την άριστη συμπεριφορά προς τους αθλητές μας, την σκληρή δουλειά που κάνουν και όσα προσφέρουν στους μικρούς αθλητές. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στους αθλητές μας – παιδιά μας – που για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κέρδισαν πολλές εμπειρίες, δείχνοντας την μεγάλη θέληση και αγάπη για το άθλημά τους.”

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:
12 ετών Μπρούσα Βιβιάννα, Τσανακτσίδου Βασιλική, Αντωνιάδης Θεόδωρος, Πασίδης Απόστολος, Πράγιας Αναστάσιος-Θεόδωρος.
11 ετών Μπόγκοτς Ελένη-Μιχαέλα, Τριγώνη Χριστίνα, Αντωνιάδης Βασίλης, Αποστολίδης Γιώργος, Ζέζιος Γιώργος, Τσανακτσίδης Άγγελος.
10 ετών Παπαδοπούλου Σταυρούλα-Μαρία, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος, Τσεναλίδης Γιώργος.
9 ετών Αντωνιάδου Ελένη, Κωνσταντινίδου Βαλεντίνη, Μπαϊρακτάρη Στέλλα, Οικονομίδης Νικόλαος και Παναγιωτίδης Γιώργος.

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας