Βέροια

Επαφές Βοργιαζίδη, στην Αθήνα, για φυσικό αέριο και επιστροφή των παλιών Δικαστηρίων στο Δήμο Βέροιας

Reportage Dimotiko 6 4 15 vorgiazidis epafes athina

Όπως ανακοίνωσε προλίγου στη μεσημεριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας(6-4-15), ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, πραγματοποίησε προ ημερών επαφές στην Αθήνα, στο πλαίσιο συμμετοχής του σε συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, με ανθρώπους της Δημόσιας Επιχείρησης Φυσικού αερίου, με την προοπτική την μελλοντική εγκατάσταση υποδομών παροχής και στη Βέροια. Παράλληλα επισκέφθηκε και το ΥΠΟΙΚ ζητώντας εκ νέου την επιστροφή του παλιού Δικαστικού Μεγάρου στην κυριότητα του Δήμου. Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε σημαντικές τις επαφές του, ωστόσο, όπως είπε, περιμένει απαντήσεις και ειδικότερα για το δεύτερο θέμα, καθώς με την αλλαγή της κυβέρνησης, έχουν αλλάξει πρόσωπα και πράγματα σε διοικητικές θέσεις, κάτι που απαιτεί συγκεκριμένους χρόνους, ώστε να δρομολογηθούν οποιαδήποτε αιτήματα.

O Ζήσης Πατσίκας, από την πλευρά του, ζήτησε, με έντονο και επικριτικό ύφος, λεπτομέρειες από το Δήμαρχο, για το τι διεμήφθει στις επαφές του στην Αθήνα, για τα δύο ζητήματα, παροτρύνοντάς τον να μην αναφέρεται με γενικολογίες, περί επισκέψεών του στην Αθήνα, υποβαθμίζοντας την ενημέρωση του Σώματος. “Δε μας ενδιαφέρει το πρόγραμμά σας, μας ενδιαφέρει το τι συζητήσατε στην Αθήνα”, είπε συγκεκριμένα.
“…Δεν υποβαθμίζω την ενημέρωση, εγώ θα κρίνω το πότε θα μιλήσω και πώς με λεπτομέρειες στο Σώμα…”., απάντησε με έμφαση ο κ. Βοργιαζίδης.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων