Σχόλια

Διάγγελμα του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αναμένεται από στιγμή σε στιγμή

Sxolia Teukros diaggelma protaprilia 2015

Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, της “Φαρέτρας”, από πηγή του Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό.

Από την ίδια πηγή έγινε γνωστό, ότι με το διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός πρόκειται να καταγγείλει τη στάση των “εταίρων” απέναντι της Ελλάδας και να ανακοινώσει την άμεση αποχώρησή μας από την ΕΕ. Ιδιαίτερα καταγγελτικός θα είναι ο λόγος του για την κ. Μέρκελ την οποία αναμένεται να την αποκαλέσει και σουπιά!

Ταυτόχρονα θα εξαγγείλει τη μονομερή διαγραφή του χρέους και θα δώσει προθεσμία ενός μηνός στους Γερμανούς για να καταβάλουν έντοκα τις κατοχικές αποζημιώσεις. Την ίδια στιγμή θα αναγγείλει τα μέτρα που θα παρθούν εναντίων της Γερμανίας εφόσον δεν καταβάλει αυτές, στην παραπάνω προθεσμία.

Στο διάγγελμα θα αποκαλύψει την πρόθεσή του να στείλει επιστολές, σε αυστηρό τόνο, στους ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και στον πρόεδρο Ομπάμα, όπου θα τους ανακοινώνει ότι η Ελλάδα είναι πλέον ανεξάρτητη χώρα και ότι δεν θα ανεχτεί κανενός είδους εξωτερική παρέμβαση.

Sxolia Teukros diaggelma protaprilia 20152Επίσης θα εξαγγείλει την εθνικοποίηση της πάσης φύσεως δημόσιας περιουσίας η οποία εκποιήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ανακοινώνοντας ότι ήδη έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, όλων όσων, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, έχουν εμπλακεί στα μνημόνια. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου θα ισχύσει και για εκείνους τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που τα έχουν ψηφίσει.

Είναι βέβαιο ότι θα ανακοινώσει τη διαγραφή των χρεών των πολιτών, από την υπερφορολόγησή τους την τελευταία πενταετία και σε όσους έχουν πληρώσει θα επιστραφούν άμεσα τα χρήματα. Ανακοινώνει τη απαγόρευση των απολύσεων, ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις θα επαναπροσδιοριστούν και θα φτάσουν στο ύψος που θα ήταν σήμερα, εάν δεν είχαν παρεμβληθεί τα μνημόνια. Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα καλυφθούν όλες οι απώλειες της πενταετίας.

Οι τράπεζες κοινωνικοποιούνται και οι τραπεζίτες τίθενται υπό περιορισμό. Φορολογείται το μεγάλο κεφάλαιο και οι εφοπλιστές!

Τέλος αναμένεται να καλέσει τον ελληνικό λαό να βγει σε δρόμους και πλατείες για να στηρίξει την κυβέρνηση. Η πληροφορία μας ότι του μεγάλου συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα, για τη στήριξη της Κυβέρνησης, θα ηγηθεί ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα!

Το λόγο μας τον κάνουμε πράξη! Με αυτή τη φράση αναμένεται να κλείσει το διάγγελμά του, ο Πρωθυπουργός!
Όλοι στους δέκτες σας λοιπόν εν αναμονή του διαγγέλματος, που σύμφωνα με την πηγή της “Φαρέτρας”, μπροστά στο διάγγελμα Τσίπρα, προς τον ελληνικό λαό, θα ωχριά εκείνο του Προέδρου Παπαδόπουλου, προς τους κυπρίους!

ΥΓ. Αυτή τη στιγμή πληροφορούμαστε ότι συνελήφθη ο κ. Στουρνάρας στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ενώ ετοιμαζόταν να πετάξει προς Ζυρίχη.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο