Τοπικά

“Τα Παιδιά της Άνοιξης” συνεργάζονται με Ομάδα φωτογράφων της σχολής “ Photoglobe Seminars ”

Topika Paidia Anoixis Photoseminars

Οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου “Τα Παιδιά της Άνοιξης” πραγματοποίησαν Ομάδα Συνύπαρξης με Ομάδα φωτογράφων της σχολής “ Photoglobe Seminars ”, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

Η ομάδα των φωτογράφων φιλοξενήθηκε στο χώρο του Κέντρου και η δράση υλοποιήθηκε μέσα από μια σειρά βιωματικών εργαστηρίων. Αρχικά οι συμμετέχοντες στη δράση γνωρίστηκαν μέσα από το παιχνίδι. Στη συνέχεια τα παιδιά με τη βοήθεια και την υποστήριξη των φωτογράφων, πήραν στα χέρια τους, τις φωτογραφικές μηχανές και φωτογράφισαν τη «ζωή» του Κέντρου μέσα από τη δική τους οπτική γωνία. Στην επόμενη συνάντηση , η δράση συνεχίστηκε με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν στο φωτογραφικό τους φακό στιγμές από την καθημερινότητα των παιδιών στο χώρο του Κέντρου.

Οι φωτογραφίες τόσο των μικρών μας φωτογράφων όσο και της ομάδας φωτογράφων “Photoglobe Seminars” θα παρουσιαστούν στην Έκθεση Φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στα εγκαίνια των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015.

Ευχαριστούμε θερμά τους αγαπημένους μας φίλους από την ομάδα “Photoglobe Seminars”, για τα πολύ όμορφα συναισθήματα που χάρισαν σε όλους μας μέσα από αυτή τη συνεργασία. Ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε και να δημιουργήσουμε παρέα!

banner-article

Ροη ειδήσεων