Τοπικά

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βέροια, λόγω έργων

2014 12 13 Topika Astynomika metra kyklof

Ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Τεχνικών
Σύμφωνα με την υπ’αριθμόν 533/2014 απόφαση του Δ.Σ Βέροιας στα πλαίσια του έργου «Ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης αστικού τοπίου στη Βέροια θα εκτελεστούν κατασκευές διαβάσεων στην οδό Βενιζέλου από την οδό Καρακωστή έως την οδό Μαλακούση.

Η διάρκεια των εργασιών στο παραπάνω τμήμα για την κατασκευή των διαβάσεων θα είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα 26-1-2015 από ώρα 07:00πμ έως και Σάββατο 31-1-2015 και ώρα 07:00πμ.

Επειδή οι εργασίες γίνονται στο οδόστρωμα της οδού Βενιζέλου θα τοποθετηθεί περίφραξη με πλαστικά στηθαία τύπου new jersey και πινακίδα Ρ7 (απαγορεύεται η είσοδος), θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα τμήματα αυτά της οδού Βενιζέλου και η διοχέτευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων θα γίνεται από την Λ. Ανοίξεως ή έστω την οδό Κονίτσης ενώ για τα μικρά οχήματα από τις οδούς Μ. Αλεξάνδρου και οδό Μαλακούση από τη μια κατεύθυνση και τις οδούς Εληάς και Μητροπόλεως από την άλλη.

Συγκεκριμένα, στη διασταύρωση Βενιζέλου – Λ. Ανοίξεως θα τοποθετηθεί πινακίδα Ρ23 (οδός κλειστή για οχήματα άνω των 3,5 tn) και Ρ47 (υποχρεωτική πορεία αριστερά), ώστε η κυκλοφορία αυτών των οχημάτων να γίνεται μέσω της Λ. Ανοίξεως. Ίδιες πινακίδες Ρ23 και Ρ47 θα τοποθετηθούν και στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Κονίτσης ώστε η κυκλοφορία των μεγάλων οχημάτων να γίνεται μέσω της οδού Κονίτσης και όχι από την Βενιζέλου. Στη συνέχεια, στη γωνία Βενιζέλου – Βερμίου θα τοποθετηθεί πινακίδα Ρ8(οδός κλειστή) προειδοποιητικά ώστε τα μικρά, πλέον, οχήματα να κινούνται από την οδό Τρεμπεσίνας ή τελικά την οδό Μαλακούση.

Παράλληλα πινακίδα Ρ8 θα τοποθετηθεί και στην αρχή της οδού Βενιζέλου στην διασταύρωση με τις οδούς Εληάς και Μητροπόλεως, ώστε τα οχήματα να κινούνται μέσω των οδών Εληάς και Μητροπόλεως και μέσω των ίδιων δρόμων θα εξέρχονται τα οχήματα που εξέρχονται από την οδό Καρακωστή. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρχει ασφαλής κυκλοφορία των πεζών στα ήδη κατασκευασμένα πεζοδρόμια και πρόσβαση σε όλα τα καταστήματα και κατοικίες της οδού Βενιζέλου.

Υπεύθυνος για την σήμανση και την τήρηση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας θα είναι η εργοληπτική επιχείρηση ΚΑΣΤΩΡ Α.

O Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών
Αριστομένης Λαζαρίδης

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας