Τοπικά

Επίσκεψη Τσαβδαρίδη στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

2015-01-10-Topika-tsavd-tzitzi

Για αναπτυξιακά ζητήματα της Ημαθίας

Ανακοίνωση του πολ. Γραφείου του υπ. Βουλευτή
Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα διεξήχθη η σημερινή (Παρασκευή 9 Ιανουαρίου) επίσκεψη του Υποψηφίου Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν μία σειρά αναπτυξιακών ζητημάτων της Ημαθίας.

Ο κ. Τσαβδαρίδης σημείωσε ότι επισκέφθηκε έναν ιδιαίτερα στενό φίλο, προκειμένου να ενημερωθεί για το έργο που επιτελεί η Περιφέρεια ειδικά στο Νομό Ημαθίας αφενός για τα έργα που είναι σε εξέλιξη και εκτελούνται και αφετέρου για τις προτεραιότητες που υπάρχουν για τη νέα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ. Υπογράμμισε δε, ότι ο κ. Τζιτζικώστας, έχει τη χαρά να έχει στην Ημαθία δύο εξαιρετικούς συνεργάτες στο δύσκολο έργο του, τον νυν και τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ.κ. Κώστα Καλαϊτζίδη και Κώστα Καραπαναγιωτίδη, οι οποίοι έχουν συνδράμει τα μέγιστα στην αποτελεσματικότητα των προσπαθειών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Ημαθία.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον Βουλευτή Ημαθίας και καλό του φίλο υπογραμμίζοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια που ο ίδιος βρίσκεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έχει συνεργαστεί ουσιαστικά με τον κ. Τσαβδαρίδη για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων για την Ημαθία, ενώνοντας τη φωνή του με αυτή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη διεκδίκηση από την Κεντρική κυβέρνηση ουσιαστικών λύσεων στα ζητήματα της Ημαθίας.

Σημείωσε δε, ότι η Ημαθία χρειάζεται τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη ως Βουλευτή και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, με τη σημείωση ότι σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες για τον τόπο στιγμές, είναι σημαντικό οι πολίτες να επιλέγουν με γνώμονα την ικανότητα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας