Σχόλια

Αγώνας δρόμου για το «κλείδωμα» των ψηφοδελτίων στην Ημαθία

2014-11-05-Paideia-ekloges-ekp

Τελευταία στιγμή φαίνεται πως θα έχουμε επισήμως στη δημοσιότητα τις ανακοινώσεις με τις τελικές εξάδες των κομμάτων για την συγκρότηση ψηφοδελτίου σε επίπεδο νομού. Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε το «εναρκτήριο λάκτισμα» της προεκλογικής περιόδου με το ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα σχεδόν τριών εβδομάδων (αφαιρούμε το εορταστικό δεκαήμερο που όλα και όλοι υπολειτουργούν) που σημαίνει ότι όλοι οι συνδυασμοί θα πρέπει το αργότερο μέχρι αύριο να έχουν έτοιμες τις λίστες των υποψηφίων τους.

Ωστόσο, προς στιγμή, ούτε η ΝΔ έκλεισε επισήμως την εξάδα της, από την άρνηση και έπειτα του Χρήστου Μάμαλη από τη Νάουσα να συμμετέχει, ενώ ως επικρατέστερο για την έκτη θέση ακούγεται το όνομα του Μ. Ράλλη επίσης από τη Νάουσα.

Το ΠΑΣΟΚ προς το παρόν δεν έχει δώσει σημεία ζωής, πέραν της ίσως αυτονόητης υποψηφιότητας της Θούλης Σιδηροπούλου (συμμετείχε και στο ψηφοδέλτιο του 2012) που είναι και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, ενώ στους δημοσιογραφικούς κύκλους ακούγεται και το όνομα του Νομικού Φώτη Καραβασίλη, ωστόσο χωρίς καμιά επισημότερη επιβεβαίωση της πληροφορίας.
Καθυστερημένος αρκετά εμφανίζεται στους χρόνους και ο ΣΥΡΙΖΑ που εκκρεμεί η τελική ανακοίνωσή του από χθες, ενώ τα πρώτα 5 ονόματα που σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει επίσης στο δημοσιογραφικό χώρο, και κατά πάσα πιθανότητα έχουν ήδη «κλειδώσει», είναι των κ.κ. Γεωργιάδη, Καρασαρλίδου, Ουρσουζίδη, Παπαγιαννούλη και Χαμπίδη, και είμαστε εν’ αναμονή για το έκτο όνομα.

Από την άλλη ενημέρωση από το ΚΚΕ και τους ΑΝ.ΕΛ.ακόμα δεν υπάρχει, ενώ περιμένουμε σήμερα και το «Ποτάμι», για το οποίο προς το παρόν γνωρίζουμε ότι κατεβάζει σίγουρα την Ίλια Ιωσηφίδου από τη Νάουσα. Το νεοσύστατο κόμμα του ΓΑΠ «Κίνημα Δημοκρατ΄ψν Σοσιαλιστών» έχει σίγουρο τον Άγγελο Τόλκα, ενώ άρχισε να ακούγεται και το όνομα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Βέροιας Άρη Λαζαρίδη.

Και ασφαλώς με την «Τελεία» του Απ. Γκλέτσου η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση που ήταν και η είδηση – έκπληξη των τελευταίων ημερών!

Κ.Χ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας