Απόψεις

Πρόεδρε, μην κάνεις εκλογές χειμώνα. Θα τις χάσεις!

2015-01-06-Arthrografia-ipistouli-apospasma-alithersis

“…Γι αυτό πρόιδρι μη φκιάνς ικλογές του χειμώνα. Καμιά γνέκα δεν θα μας ψηφίσι χειμώνα…”

Δια χειρός Αλιθέρση

Το κείμενο που ακολουθεί, (και κάτι για να ευθυμήσουμε), αποτελεί απόσπασμα… βαρυσήμαντης επιστολής χωρικού, από χωριό του Ολύμπου, κομματάρχη της ΝΔ, προς τον Πρωθυπουργό. Αν και αρχικά δεν δόθηκε η πρέπουσα σημασία στην επιστολή, τώρα μελετάται από το πρωθυπουργικό περιβάλλον και ειδικούς μεταφραστές, μήπως και βοηθήσει την Κυβέρνηση να βγει από τα αδιέξοδα στα οποία η ίδια έχει περιέλθει.

“…Τώρα πρόιδρι ιπιδί σι έχου μιγάλι ιμπιστουσίνι θα σι πω κι κάτι αφστιρώς προυσουπικό. Η Λέγκου, η γνέκαμ, μι γκρινιάζει κι για έναν ιπιπλέον λόγου. Μι τσιγκλάι συνέχια, δηλαδή για να του καταλάβς, μι προυκαλάι σιξουαλικά, αλά ιγώ διεν μπουρώ να ανταπουκριθώ. Μι αυτό του κρύου πρόιδρε του ιργαλίου διεν τφικάι. Τ’ λέου του καλουκέρι κι να δούμι αν τφικίσι. Διεν έχου γλέπς κι καλή ψυχουλουγία, για οικονουμικούς λόγους.

Κι για να μην του ξεχάσου. Ούλις οι γνέκις στου χουριό εχν του ίδιου πρόβλημα μι τς αντριτς. Θελτς η κακή ψυχολουγία, θελτς του κρύου, θελτς η κακί διατρουφί, δεν μπουρούμι να τς ικανοποιήσουμι. Γι αυτό πρόιδρι μη φκιάνς ικλογές του χειμώνα. Καμια γνέκα δεν θα μας ψηφίσι χειμώνα. Του καλουκαίρι κι να δούμι.

Ισένα πρόιδρι, μι όλου του θάρους τς γνωριμίας μας βέβια, να ρουτήσου. Σι τσιγκλάι καθόλου η θκιάς; Ισίς ικί έχιτι κι ζιέστα. Φαντάζουμι ότι έβαλέτι πιτρέλιου για του χειμώνα. Πάντους, αμα σι τσιγκλάι μι χαντς τν ιφκιρία. Να μας βγάλτς ασπρουπρόσουπι. Τα προυβλίματα του κράτους ας πιριμέν κι λίγου. Δεν ακούς στν τηλιόρασι που λιεν, στα τηλιπιχνίδια, σι αυτές τς επιστιμονικές τς ικπουμπές, ότι του σεξ ίνι ιγία;…”

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο της βαρυσήμαντης αυτής επιστολής:
Ιπιστουλή στουν προυθιπουργο τς χώρας, Αντόνι Σαμαρά

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας