Σχόλια

ΕκλοYES! And a Happy new year!

2014-12-31-sxolia-ekloges

Ποια ονόματα υποψηφίων θα φέρει ο “Αγιος Βασίλης”

Ήρθαν τα Χριστούγεννα και οι Εκλογές!

Έπεσε η Κυβέρνηση και είδαμε… «άσπρη μέρα» λένε πολλοί σε κάθε μήκος και πλάτος της χώρας, μετά και τις πρώτες χιονοπτώσεις και την παράλληλη διάλυση της Βουλής.
Πέραν των δηλώσεων του Κυβερνητικού στρατοπέδου ότι ο κόσμος δεν ήθελε πρόωρες εκλογές, ωστόσο η έκφραση της κοινής γνώμης είναι καθώς φαίνεται άλλη, αφού ταυτίστηκε και με την εορταστική χαρά του πρωτοχρονιάτικου χιονιά

Ωστόσο αν και το φυσικό θερμόμετρο κατεβαίνει ραγδαία, αντίστοιχα ανεβαίνει το πολιτικό, με τις πρώτες δηλώσεις – ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων στον Τύπο, σε επίπεδο νομού, μέχρι στιγμής της Γεωργίας Μπατσαρά και του Κώστα Γιοβανόπουλου που τελικά επέστρεψε στο λιμάνι ασφαλείας (εν είδει εθνικής σωτηρίας, όπως δήλωσε) της ΝΔ.

Όσον αφορά από την άλλη, το εν δυνάμει κυβερνητικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ κάποια από τα μέχρι στιγμής ονόματα που ακούγονται με μεγάλες πιθανότητες να συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο Ημαθίας είναι των κ.κ. Τουτουντζίδου, Καρανίκα, Χαμπίδη (Γραμματέας Ν.Ε. Ημαθίας) και… Χατζηαθανασίου (Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας).

Οι πιθανότητες για το όνομα του τελευταίου βέβαια, αμφισβητούνται αρκούντως και έντονα από πολλές πλευρές, σύμφωνα με τις πηγές μας, ενώ από την άλλη, βάσει των …συμφραζομένων της πρόσφατης τοπικής πολιτικής επικαιρότητας δεν μπορούμε να παραθεωρήσουμε την εντατική κινητικότητα σε επίπεδο δηλώσεων του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Κάκαρη, ο οποίος έσπευσε να δημοσιεύσει άρθρο του στον Τοπικό Τύπο, σχεδόν αμέσως μετά το διάγγελμα Σαμαρά και την επίσημη ανακοίνωση των εκλογών, με τον αέρα εδραιωμένου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης δραστήρια είναι από την αρχή και η παρουσία του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Σάκη Αποστολόπουλου των «Ενεργών Πολιτών», ο οποίος δε χάνει ευκαιρία που να μην κοινοποιήσει την κομματική του ταυτότητα και πιστότητα στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά προς το παρόν και εν αναμονή της επίσημης λίστας ονομάτων…

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας