Αθλητικά

Ο Φίλιππος Βέροιας στην “Πρωτοβουλία για το παιδί”

2014-12-30-Topika-episkepsis-protovoulia

Το Σπίτι της Πρωτοβουλίας για το Παιδί στη Βεργίνα επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ

του Φιλίππου Βέροιας αποτελούμενη από τους αθλητές Κασαμπαλή, Τριχόπουλο, Γκιουλέκα, Τραϊανό, Αργύρη, Σιδηρόπουλο, Abele, τους προπονητές Δημήτρη Γκίμα και Χρήστο Μπλατσιώτη, τον έφορο Μπέη Αριστείδη και τον γενικό διευθυντή του τμήματος Ηλία Λαζό.

Τα μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της ΠγτΠ, να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του σπιτιού και να μοιράσουν δώρα και χαρά στα 12 παιδιά που διαμένουν σ’ αυτό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας και η Πρωτοβουλία για το Παιδί έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους εδώ και τρία χρόνια σε μια συνεργασία αλληλεγγύης και προσφοράς σε κοινωνικό, φιλανθρωπικό και αθλητικό επίπεδο.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης αυτής, οι διοικούντες τον Φίλιππο αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημοσίως τον κο Μεϊμαρίδη Αγάπιο, ιδιοκτήτη του καταστήματος αθλητικών ειδών Sport Center, για την πολύτιμη συνεισφορά του στην πραγματοποίηση αυτής της επίσκεψης.

Τέλος, οι αθλητές, το προπονητικό team και η διοίκηση του τμήματος εύχονται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας ένα χαρούμενο και εποικοδομητικό 2015, ευελπιστώντας ότι η στήριξή του θα συνεχίσει να είναι όσο θερμή και καθοριστική υπήρξε και κατά το έτος που μας αποχαιρετά.

banner-article

Ροη ειδήσεων