Τοπικά

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βέροιας

veroia-nea-epitropi-poiotitas-zohs-22-06-15

Τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στις, 14:00 μ.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης, τα εξής:

 

Θέμα

1ο

Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράτασης του ωραρίου λειτουργίας της, στον ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ για το κατάστημά του ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨ , στην Τ.Κ. Κουλούρας της Δ.Ε. Απ. Παυλού.

Θέμα

2ο

Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράτασης του ωραρίου λειτουργίας της, στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ για το κατάστημά της ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ¨ , στην Τ.Κ. Ασωμάτων (Α.Τ. 3 αγρόκτημα Ασωμάτων) της Δ.Ε. Βέροιας.

Θέμα

3ο

Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ¨, στον ΑΝΤΩΝΙΟ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟ του ΙΩΑΝΝΗ για το κατάστημά του στην Τ.Κ. Ριζωμάτων (αρ. οικ. 349) της Δ.Ε. Μακεδονίδος.

Θέμα

4ο

Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ¨, στην εταιρεία ΡΕΤΖΙΟΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΠΕ για το κατάστημά της στην Τ.Κ. Πατρίδας (αρ. αγροτ. 558 & 559) της   Δ.Ε. Δοβράς.

Θέμα

5ο

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο επί της Μ.Π.Ε. ¨Εγκατάσταση Σταθμού Κινητής Τηλεφωνίας της εταιρείας COSMOTE Α.Ε.¨, στα διοικητικά όρια της Τ.Κ. Φυτειάς (θέση ¨Προφήτης Ηλίας¨ της Δ.Ε. Δοβράς του Δήμου μας.

Θέμα

6ο

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την μετατόπιση του περιπτέρου του Αμανατίδη Άνθιμου του Κωνσταντίνου σε νέα θέση εντός της Δ.Κ. Αποστόλου Παύλου.

Θέμα

7ο

Επιβολή διοικητικών μέτρων στην εταιρεία ¨Καραγιαννίδης Σ. – Βαγενάς Κ. Ο.Ε.¨ για λειτουργία παιδοτόπου χωρίς άδεια.

banner-article

Ροη ειδήσεων