Παράταση των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ ζήτησε ο Λ. Τσαβδαρίδης

2014-07-08-Agrotika-paratasi-oga-tsavdΑνακοίνωση του πολιτικού του γραφείου

Την ανάγκη να προχωρήσει το Υπουργείο Εργασίας στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δοθεί παράταση πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ τουλάχιστον μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2015 ώστε οι αγρότες να μπορέσουν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και να μη χαλάσει η ρύθμιση που ενδεχομένως έχουν κάνει, ζήτησε ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης με σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας που κατέθεσε στη Βουλή μαζί με άλλους συναδέλφους του σήμερα (Τρίτη 25 Νοεμβρίου).

Αναλυτικά, η κατατεθείσα ερώτηση, έχει ως εξής:

«Κύριε Υπουργέ,
Η καταβολή των εισφορών των ασφαλισμένων του ΟΓΑ πρέπει να γίνει μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2014 και όχι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Το δικαίωμα καταβολής των εισφορών μέχρι τέλος Δεκέμβριου βοηθούσε τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους, έχοντας πληρωθεί από εμπόρους, συνεταιρισμούς για την αγροτική και κτηνοτροφική τους παραγωγή.

Σήμερα οι αγρότες είναι απλήρωτοι. Οι κτηνοτρόφοι δεν έχουν πληρωθεί την ενιαία ενίσχυση εξαιτίας του προβλήματος με τα βοσκοτόπια. Οι αγρότες είναι απλήρωτοι για τις παραγωγές τους

Είναι απλήρωτοι και για τις ζημιές που υπέστησαν από τον ΕΛΓΑ..

Πρέπει λοιπόν να δοθεί παράταση τουλάχιστον μέχρι τις 31/1/2015 ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και να μην χαλάσει η ρύθμιση που ενδεχομένως έχουν κάνει.

Ερωτάσθε κ. Υπουργέ

Τι προτίθεσθε να πράξετε ώστε να δοθεί παράταση πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ;»

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 29782 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια