Πολιτική

“Άρωμα”… εκλογών στο Αιγές, χθες στη Βέροια

2014-11-15-politiki-tsavd-sygkentrosi5

Μεγάλη κομματική συγκέντρωση Τσαβδαρίδη με ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη

Κωστής Χαλάτσης

2014-11-15-politiki-tsavd-sygkentrosi2Εκατοντάδες οπαδοί του Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρου Τσαβδαρίδη, φίλοι της ΝΔ και στελέχη παραβρέθηκαν στη χθεσινοβραδινή μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που διοργάνωσε ο Ημαθιώτης Βουλευτής με κεντρικό ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, παρουσία και του Βουλευτή Πέλλας Δάνη Τζαμτζή.

2014-11-15-politiki-tsavd-sygkentrosi4Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδης, ο οποίος πραγματοποίησε χαιρετισμό, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ν. Καρατζιούλα και Σ. Σαρηγιαννίδης, ενώ μεταξύ των στελεχών της παράταξης, οι κ.κ. Σάββας Ακριτίδης ο Κ. Καραπαναγιωτίδης, Γ. Σπάρτσης κ.α.

2014-11-15-politiki-tsavd-sygkentrosi3Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης στην ομιλία του εστίασε στο ρόλο του ως πρεσβευτή της Ημαθίας στο κοινοβούλιο αλλά και στη γενικότερη πολιτική της ΝΔ υπέρ της σωτηρίας της χώρας και ευχαρίστησε από καρδιάς τους φίλους του κόμματος που τον τίμησαν με τη ψήφο τους αλλά και τη χθεσινή παρουσία τους στην εκδήλωση.

2014-11-15-politiki-tsavd-sygkentrosiΟ Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από μια μακροσκελή ομιλία, άσκησε δριμύτατη κριτική απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ συνολικότερα για την αντιπολίτευση του λαϊκισμού που ασκούν με προεκλογικές υποσχέσεις άνευ αντικρίσματος σε ό,τι αφορά τις εξαγγελίες περί διαχείρισης χρέους, ενώ εστίασε στην ανάκμψη που άρχισε να αναφαίνεται για την οικονομία και την ανάπτυξη κατά το τελευταίο τρίμηνο, ως απόδειξη ότι οι θυσίες του λαού άρχισαν να πιάνουν τόπο. Κάλεσε παράλληλα τον ελληνικό λαό να δει σοβαρά το μέλλον του και του τόπου στηρίζοντας τη ΝΔ, ώστε να μην ανακοπεί η πορεία ανόρθωσης που με πολύ κόπο πέτυχε η χώρα στη δίνη των μνημονίων που έριξε τη χώρα η Κυβέρνηση του λεφτά υπάρχουν. Δεν παρέλειψε να εκθειάσει τα πρόσωπα των δύο βουλευτών Τζαμτζή και Τσαβδαρίδη, που ειδικά για τον δεύτερο είπε πως έπρεπε από καιρό να είναι στην Κυβέρνηση, και πως ο κόσμος δεν ξέρει τι μάχες δίνει καθημερινά στη Βουλή, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι στην επόμενη Κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι σίγουρα μέσα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας