Τοπικά

“H μάγισσα κρεμμυδομπιζέλω και οι καροτίνοι”

2014-11-05-Topika-biblio-magisses-eyx-lesxi-naousas

Παρουσίαση βιβλίου – Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου


Η βιβλιοθήκη της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας ξεκίνησε το «Μεγάλο Ταξίδι της στο Μαγικό Κόσμο του Βιβλίου» την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014. Η συγγραφέας κα Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου παρουσίασε στους μικρούς μαθητές του 1ου, 3ου κι 7ου Δημοτικού Σχολείου το παιδικό βιβλίο της με τίτλο «Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΡΕΜΜΥΔΟΜΠΙΖΕΛΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΟΤΙΝΟΙ». Μετά την ανάγνωση του βιβλίου ακολούθησε συζήτηση ανάμεσα στα παιδιά και τη συγγραφέα για την περιπέτεια των δύο ηρώων και την εξέλιξη του βιβλίου. Έτσι οι μαθητές έλαβαν τα μηνύματα της σωστής διατροφής και συνειδητοποίησαν την αξία της ειρήνης.
Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς Ελένη Κολτσάκη, Θοδωρή Στασινό, Άννα Μπιλιούρη, Χρυσούλα Δήμπαλα, Μαρία Πιτάκη, Βαγγελίτσα Μίχου, που αγκάλιασαν την εκδήλωση.

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 ώρα 11.00πμ ακολουθεί η εκδήλωση «ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ» με ομιλητή τον καθηγητή κ. Χάρη Τομπουλίδη όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το τηλεσκόπιο και την στολή του αστροναύτη, κάνοντας ένα ταξίδι με το νου στο απέραντο διάστημα.

Η έκθεση βιβλίου λειτουργεί καθημερινά 10.00-13.00 και 18.00-20.00 και Σάββατο 10.00-13.00

banner-article

Ροη ειδήσεων