Πολιτική

Κ. Γιοβανόπουλος: “Συνεννόηση μπροστά στην καταιγίδα”

2014-10-27-politiki-giovan-kataigida

Δήλωση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Ημαθίας

Απλοί άνθρωποι είμαστε. Ένα χωράφι γυρεύουμε, μιαν εκκλησιά και μια γειτονιά της προκοπής να μεγαλώσουμε με φίλους τα παιδιά μας στην αυλή της Ευτυχίας, τίποτε περισσότερο.

Αυτούς που λέμε Σύστημα, Αγορές, Συμφέροντα, πάλι θα τη γλυτώσουν. Μερικούς, λίγους, θα τους πάρει η μπάλα σίγουρα, ψυχή και σώμα παλεύω νύχτα μέρα να τους δέσω. Τους πολλούς όμως, μέχρι και στην εξουσία θα τους δούμε με άλλο χρώμα λεοντή ή θα μείνουν για πάντα αόρατοι.

Ας πάψει η γκρίνια. Οι άνεμοι γύρω απ´ τη χώρα αγρίεψαν μανιασμένοι, κοιτάξτε καλά, δείτε τα σύννεφα πόσο απειλητικά πυκνώνουν. Αναζητείται η ομονοούσα Πολιτική μας Ισχύς, να τονωθεί το Στρατιωτικό αμυντικό μας Εργαλείο, η πλήρης Ταυτότητά μας ως έθνους. Μπορούμε.

Ας πάψουν κι οι δημαγωγοί που κράζουν για προδότες κι Αλέξανδρους, για προέδρους κι εκλογές, για χίμαιρες και ήττες. Γύρω στον ορίζοντα παντού αλαλαγμοί, αίματα, κίνδυνοι αληθινοί. Ανιδιοτελώς, χωρίς κανένα πανικό, με μεθοδική πατριωτική συνείδηση, να βάλουμε τον έναν, το μόνο στόχο, της Συναίνεσης. Τάχα Χρέος, δήθεν Δανειστές, μας κύκλωσαν τα παλιοτόμαρα οι κατακτητές.

ΟΧΙ, δεν θα τους γίνει το χατίρι, ούτε αμέριμνους θα μας βρουν πια, ούτε διαιρεμένους.

banner-article

Ροη ειδήσεων