Σχόλια

Άγγελος… Talk us!!!

Sxolia-tolkas-talk-us

Μίλησέ μας Άγγελε Τόλκα για τα σχέδια της καριέρας σου!

Πόσο τυχαίο είναι άραγε ότι ο Πρόεδρος του ΕΣΥΠ (Εθνικού Συστήματος Υποδομών Ποιότητας) και πρώην Υπουργός της Κυβέρνησης Παπανδρέου, Άγγελος Τόλκας εμφανίζεται ευκαίρως – ακαίρως σε τοπικές εκδηλώσεις κάθε είδους, ως εις εκ των επισήμων;;; Προφανώς σε κάποιες είναι προσκεκλημένος. Και’ γω θα πήγαινα, που λένε! Τελευταίως τον είδαμε στις εκδηλώσεις της ΚΕΠΑ για τα Ελευθέρια και εν μέσω Αντιδημάρχων στη χθεσινή παρέλαση της Βέροιας.

Αν ειδικά ψυχανεμιστούμε ότι πλησιάζουν εκλογές, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι ο κ. Τόλκας δε θα δώσει κάποιο πολιτικό στίγμα, έστω και απροσδιόριστο προς το παρόν.
Άλλωστε ο κομματικός φορέας από τον οποίον Υπουργοποιήθηκε πολύ, για τη σταδιοδρομία του, νωρίς και σε νεαρότατη ηλικία, πνέει τα λοίσθια…
Κανείς δεν ετοιμάζεται για … «γάμο», όταν η «αρραβωνιαστικιά» του χαροπαλεύει στην εντατική με κακές προγνώσεις των γιατρών. Και από το ΠΑΣΟΚ στον Άγγελο μόνο η βέρα έμεινε!
Επίσης δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι δεν θα τον ξαναδούμε υποψήφιο για τις εθνικές εκλογές… Εδώ ο Λ. Τσαβδαρίδης τά’ παιξε όλα για όλα και πλέον γευματίζει με τους ανθρώπους του ΝΑΤΟ!!!

Αλήθεια , αυτό το ΕΣΥΠ δεν έχει μια έστω και ακουστική, συνάφεια, εξ αντικειμένου, με το Υπουργείο Χρυσοχοΐδη;;;

Δεν υπονοούμε κάτι… απλώς βάζουμε ένα… ερωτηματικό!

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας