Τοπικά

“Χάπι” στον “πονοκέφαλο” η ολιγοήμερη υποχώρηση του Προέδρου των ΚΤΕΛ

2014-08-30-Sxolia-xapi-simeonidi

Θα πραγματοποιηθούν τα μαθητικά δρομολόγια στην περιοχή του Πλατέος για 4-5 μέρες

Δέχτηκε τελικώς ο Πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ημαθίας Τάσος Συμεωνίδης,  μετά από συνάντηση που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδη, αργά το μεσημέρι, να πραγματοποιηθούν για 4-5 μέρες κανονικά τα μαθητικά δρομολόγια στην περιοχή του Πλατέος. Παράλληλα έκανε λόγο για άμεση ανάγκη διευθέτησης της ΚΥΑ που ρυθμίζει την πολιτική των μεταφορών των μαθητών.

Ακόμη, σε σχετικές δηλώσεις του στη “ΦΑΡΕΤΡΑ” ο κ. Συμεωνίδης υπήρξε κατηγορηματικός, όσον αφορά καταγγελίες μαθητή απέναντι στο ΚΤΕΛ, μέσα απ΄το internet, τις οποίες χαρακτήρισε ψευδείς, καθώς, όπως είπε, στο συγκεκριμένο μαθητή, ποτέ δεν απαγορεύτηκε επιβίβαση σε λεωφορείο από οδηγό, όπως υποστήριξε ο πρώτος.
Αντιθέτως ο οδηγός ζήτησε από το μαθητή το αντίτιμο εισιτηρίου των 0.80 ευρώ, ο μαθητής αρνήθηκε και ο οδηγός δεν του επέτρεψε την επιβίβαση, κάνοντας απλά και  σωστά τη δουλειά του.
Ακολούθησε εξύβρισή του οδηγού από τον μαθητή, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε τα ΚΤΕΛ ζήτησαν διπλάσιο κόμιστρο στα 1,60 ευρώ, κάτι που αναφέρθηκε σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ.

Πάντως σε γενικές γραμμές, όπως δήλωσε ο κ. Συμεωνίδης, δε βλέπει “φως” στον ορίζοντα, στην υπόθεση, όσον αφορά τις αναγκαίες τροποποιήσεις της ΚΥΑ, προκειμένου να καθιερωθεί η δωρεάν μεταφορά για όλους, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι χιλιομετρικές αποστάσεις που ορίζονται είναι καθαρά υπόθεση των διευθυντών των σχολείων.

Τελικώς, σχολιάζουμε εμείς, η ολιγοήμερη υποχώρηση του Προέδρου των ΚΤΕΛ,  αναμένεται να είναι απλώς ένα… “χάπι” σε ένα κακό και παρατεταμένο  ιστορικό… ανίατων “πονοκεφάλων” !


banner-article

Ροη ειδήσεων