Γράμματα & Τέχνες

Ο δύσκολος ρόλος του… supporter!

2014-09-11-sxolia-papakonst2

Είθισται στη λογική του star system, στις συναυλιακές εμφανίσεις των διάσημων, τώρα πλέον και των Ελλήνων, την παράσταση να ανοίγει ένας καλλιτέχνης ή ένα group, σαφώς πολύ μικρότερου βεληνεκούς αναγνωρισιμότητας, έως και ανύπαρκτης, πολλές φορές.

Η εναρκτήρια εμφάνιση του Βεροιώτη τραγουδοποιού Γιώργου Γελαράκη και της ορχήστρας του, που άνοιξε τη χθεσινή συναυλία του Β. Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Άλσους, υπήρξε μια ιδιαίτερα προσεγμένη και αρκούντως επαγγελματική μουσική εισαγωγή , που παρόλο το ότι είναι …δισκογραφημένος αλλά άγνωστος ακόμα στην ευρεία μάζα, καλλιτέχνης, μπόρεσε να σηκώσει επάξια, για ένα περίπου μισάωρο, το «βάρος» της ανυπομονησίας των 2000 περίπου ανθρώπων, τους οποίους ενέταξε έξυπνα και ευέλικτα στην ατμόσφαιρα της κεντρικής εμφάνισης του Παπακωνσταντίνου.

Όμορφα, ανάλαφρα δικά του τραγούδια από το πρώτο του album με τίτλο «ΟΝΕΙΡΟΠΟΙΟΣ» μαζί με άλλα γνωστά τραγούδια και διασκευές, (Ζιώγαλα, Μαραβέγια κλπ) έδωσαν την αίσθηση του μουσικού… «ορεκτικού» στο κυρίως πρόγραμμα και όχι άδικα.

Ωστόσο οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι ο ρόλος των supporter είναι εξαιρετικά δύσκολος, ίσως και ολίγον ψυχοφθόρος, καθώς δεν απουσιάζουν και αδιάκριτα σχόλια των επιτακτικά ανυπόμονων και δυστυχώς κάποια ακούστηκαν και χθες, από κάποιους που με περισσή αγένεια παρότρυναν …εκφώνως το νεαρό καλλιτέχνη να αποχωρήσει γρηγορότερα, ώστε να βγει ο Βασίλης…

Οι αλήθειες να λέγονται!

banner-article

Ροη ειδήσεων