Σχόλια

Η “κλήση” σας… προωθείται!

2014-07-24-Agrotika-syskepsi-kalaitzidh16

Ίδρωσε, στην κυριολεξία, το αυτί του Κώστα Καλαϊτζίδη, να προσπαθεί να προωθήσει τα αιτήματα των παραγωγικών φορέων για άμεσες αποζημιώσεις των αγροτών από τον ΕΛΓΑ, μετά την προχθεσινή θεομηνία της χαλαζόπτωσης στη Νάουσα, κατά την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Καρασμάνη!

Αυτά μετά τη σημερινή σύσκεψη που έλαβε χώρα στην Αντιπεριφέρεια με πρωτοβουλία του μέλλοντα Αντιπεριφερειάρχη και τη συμμετοχή τοπικών αρχόντων και εκπροσώπων των παραγωγών.

Ο Υπουργός ναι μεν τον άκουσε προσεκτικά και τον κάλεσε πίσω, μάλιστα ο ίδιος, μετά από ένα πεντάλεπτο διάλλειμα της συνδιάλεξης, αλλά δεν του άφησε βάσιμες ελπίδες για άμεση αποκατάσταση των πληγέντων αγροτών και επιχειρηματιών.

Του έδωσε δε, ένα πιθανό χρονοδιάγραμμα ικανοποίησης κάποιων από τα αιτήματα, κοντά στο τέλος της χρονιάς.
«…Ο ΕΛΓΑ δεν μπορεί σήμερα να αποζημιώσει, έστω και προκαταβολικά με 3 ευρώ το δέντρο, όπως ζητάτε…», ήταν κοφτή η απάντηση.

Κι έτσι η επιτροπή που συστήθηκε για να κατέβει στην Αθήνα, με επικεφαλής τον κ. Καλαϊτζίδη, αναμένεται – για να σώσει αυτά που δε σώζονται – να απευθυνθεί πιθανότατα εις ώτα μη ακουόντων ή όπως λέει και ο λαός σ’ αυτούς που… δεν ιδρώνει το αυτί τους!

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας