Σχόλια

“Προοδευτική Αριστερά” … το ΠΑΣΟΚ!!!

2014-07-02-Sxolio-xrysoxoidis

Για το ΠΑΣΟΚ, μίλησε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του στον ιστότοπο Newsit, «βαφτίζοντάς» το «προοδευτική, δημοκρατική παράταξη» και «προοδευτική Αριστερά, που έμαθε και κάνει αλλαγές», όπως είπε.

Πράγματι… που έλεγε και ο αείμνηστος «προπάτωρ» του Κινήματος και πατήρ της «ΑΛΛΑΓΗΣ», Ανδρέας Παπανδρέου!
Από αλλαγή σε αλλαγή το μέγιστο ΠΑΣΟΚ του ’81 με το «προπατορικό αμάρτημα» των «έξω οι βάσεις του θανάτου, «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» και άλλων συναφών σοσιαλιστικών συνθημάτων, αμιγώς φιλο – ΚΚΕ τύπου, έφτασε στο ελάχιστο Κεντροδεξιό στην πράξη, εναπομείναν ΠΑΣΟΚ των ημερών μας που «χαροπαλεύει» υποστασιακά στο ασθενικό «κλαδί» της Ελιάς του 8%, εντυπωσιακά αλληλέγγυο ωστόσο προς τους «χαροπαλεύοντες» Έλληνες. Θύτης και θύμα δηλαδή στο χορό του αφανισμού!

Έχουνε δε την αίσθηση κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ πως το «βάφτισμα» εξαλείφει τις συνέπειες του «προπατορικού» αμαρτήματος.
Αυτό βέβαια ισχύει στην Ορθόδοξη Θεολογία αλλά όχι και στην … «αίρεση» της πολιτικής αριστερολογίας και της προοδευτικής αοριστολογίας!!! Πρόοδος και ΜΑΤ κατά των ασθενών φύλων και τάξεων δε συμβαδίζουν!

Παρεμπιπτόντως να υπενθυμίσουμε ότι θέσαμε ανοιχτά, προ ημερών, στην Κοινότητα «ΦΑΡΕΤΡΑ» ένα ερώτημα.
Μήπως δηλαδή ο κ. Χρυσοχοϊδης «προαλείφεται» για τη θέση του επόμενου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ αλλά τελικά την απάντηση – αρκούντως κλασική και προβλέψιμη – την έδωσε ο ίδιος στο πλαίσιο της συνέντευξης που προαναφέραμε:
«…Ο κ. Χρυσοχοΐδης απέφυγε να τοποθετηθεί σαφώς στο ερώτημα αν ενδιαφέρεται για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας πως, στην παρούσα φάση, ενδιαφέρεται για δύο -όπως είπε- πράγματα: πρώτον, για την πορεία της χώρας και τις αλλαγές, που πρέπει να γίνουν, και δεύτερον, για το μέλλον της παράταξής του…», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Εμείς οφείλουμε να προσθέσουμε απλώς πολλά ερωτηματικά, θαυμαστικά κι από κει και πέρα θα δείξει η Ιστορία και ίσως συντομότατα!

 

banner-article

Ροη ειδήσεων