Σχόλια

Ίδιο μαγαζί με καινούργια πρόσωπα σε παλιούς και γνώριμους ρόλους κ.ο.κ.

Ίδιο μαγαζί με καινούργια πρόσωπα σε παλιούς και γνώριμους ρόλους κ.ο.κ.

Η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης με 18 νέα πρόσωπα, όπως… «διαφημίζεται» στον Τύπο (η γνωστή Δημοσιογράφος και νέα Κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη ανακοίνωσε τη σύνθεση) θυμίζει ανακαινίσεις αποτυχημένων ή κακόφημων κέντρων διασκέδασης, του χειρίστου είδους ως προς τις συνθήκες, υγιεινής, κουζίνας και εξυπηρέτησης πελατών με τιμές στα ύψη, που απλώς αλλάζει κατά καιρούς τραγουδίστριες ή κονσομασιόν.

«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε» και πάλι δηλαδή, για να απολαύσετε, ό,τι απολαμβάνετε τα τελευταία χρόνια, από τις υπηρεσίες μας, ενώ ο ΔΝΤ (Δυνατός μάλλον θα σημαίνουν τα αρχικά) Νταβατζής – Κράχτης του μαγαζιού μας, σήμερα αργά το μεσημέρι θα προβεί σε… έκθεση, εκφράζοντας παράλληλα και την ικανοποίηση του για την εν λόγω «ανακαίνιση».

Δηλαδή για όσους δεν κατάλαβαν, η νέα Κυβέρνηση, καθόλου νέα δεν είναι. Αυτός ο τόπος έχει ένα στοιχείο πολιτικής ιστορίας που γίνεται… «στοιχειό» της ανακύκλησης των ίδιων φαντασμάτων, πολιτικών, όχι προσώπων, αλλά… προσωπείων.

Ακροδεξιά, Ακροαριστερά, Κεντροδεξιά και Κεντροαριστερά, είναι οι σύγχρονοι (από) προσανατολισμοί στο μοιρογνωμόνιο της πολιτικής… «μοίρας» του ελληνικού λαού!
Για «Λαϊκή δεξιά», π.χ. έκανε λόγο σήμερα το πρωί στο Ραδιόφωνο « REAL FM» ο βουλευτής της ΝΔ. Κ.Μαρκόπουλος, περιγράφοντας με τα πλέον αισιόδοξα χρώματα τη «σωτήριο» για τα λαϊκά συμφέροντα πολιτική που θα ακολουθήσει η νέα Κυβέρνηση.

Από το «Ψωμί – Ελιά και Κώτσο Βασιλιά», ήρθε η εποχή που και πάλι το Ψωμί έγινε υπόσχεση σ’ έναν τόπο που προσδοκά τη… «Σωτηρία» του, ενώ η … «Ελιά» αναφύεται εκ νέου, ποτιζόμενη από … νέα «ποτάμια», ώστε να πυκνώσουν τόσο τα κλαδιά της που να κρύβουν επιμελώς εμβλήματα, πρόσωπα και καταστάσεις από τον «κύκλο των… χαμένων πρεσβευτών» του πάλαι ποτέ ενδόξου παρελθόντος της καταρρέουσας και ανασχηματιζόμενης – σήμερα – πολιτικής σκηνής των πρωταγωνιστικών ρόλων υψηλής… Υποκριτικής.

Μέχρι να κοπούν τα κλαδιά της κάποτε… …Σύριζα και ξανά μανα κ.ο.κ.!!!!

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας