Σχόλια

Πρώτα ο Θεός, Βαγγέλη, περαστικά!

Πρώτα ο Θεός, Βαγγέλη, περαστικά!

Η ρέουσα επικαιρότητα των ειδήσεων αναφέρει από νωρίς σήμερα το πρωί ότι ο Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως Βαγγέλης Βενιζέλος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο των Αθηνών ύστερα από ξαφνικούς πόνους στο στομάχι και στο στήθος.

Να του ευχηθούμε – ανθρωπίνως – περαστικά και να του θυμίσουμε το ρητό του πάνσοφου κατά τα άλλα ελληνικού λαού (εξαιρείται η εκλογική συμπεριφορά του σώματος)… «Πρώτα ο Θεός, γιατί κανείς δεν ξέρει αν θα ξημερώσει ή τι θα ξημερώσει».

Να θυμίσουμε ότι χθες μόλις το μεσημέρι ανακοινώθηκε ότι σήμερα αναμενόταν να πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Βενιζέλου με τον ομόλογό του υπουργό Εξωτερικών της Ιορδανίας Νασέρ Τζούντεχ., κατά την οποία αναμένονταν να υπογραφούν συμφωνίες διμερούς συνεργασίας.

Αναρωτιόμαστε για μια ακόμη φορά: Αυτοί οι άνθρωποι Κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τρόικας, όταν βάζουν τις υπογραφές τους για τις ζωές μας, έχουν ποτέ το λογισμό, αν θα ξημερώσουν οι ίδιοι την επομένη;;; Το σχόλιο δεν αποσκοπεί να προσβάλει ανθρώπινες καταστάσεις, ούτε να καλλιεργήσει καμιά θανατοφοβία, απλώς καταθέτει αυτονόητα ερωτήματα καθημερινής πραγματικότητας!

 

banner-article

Ροη ειδήσεων