Σχόλια

Αιωνία η μνήμη!!!

Αιωνία η μνήμη!!!

Αύριο η μαύρη επέτειος για την ΕΡΤ…

Σαν αύριο πριν από έναν ακριβώς χρόνο η ΕΡΤ, παρέδωσε βιαίως το πνεύμα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης μετά από την εκτελεστική απόφαση και εντολή της προηγούμενης Κυβέρνησης «άρξατε πυρ», δια στόματος Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος βέβαια απομακρύνθηκε από τη νέα, μετά τον ανασχηματισμό, προφανώς γιατί εφθάρη φυσικά, καθώς επωμίστηκε το κόστος της κυβερνητικής πολιτικής, ενώ η μη επιλογή του στο νέο σχήμα, λειτουργεί αφελώς ανακουφιστικά για τους πολίτες που είδαν καινούργια πρόσωπα ή παλιά σε άλλα πόστα. Βλέπε Δνδιας κλπ.

Πάντως η Ένωση Συντακτών κοινοποίησε σχετική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημοσιογράφων (ΕΟΔ) που αναφέρει σχετικά για το αυριανό πρόγραμμα διαμαρτυρίας του κλάδου – και όχι μόνο ότι… «υποστήριξε τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν οι Έλληνες δημοσιογράφοι και θύμισε στην ελληνική κυβέρνηση ότι απέτυχε να τηρήσει όσα υποσχέθηκε, να συγκροτήσει δηλαδή για το ελληνικό κοινό έναν ανεξάρτητο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα…».

Οι δημοσιογράφοι σε όλη την Ελλάδα θα κάνουν στάση εργασίας αύριο από τις 12.00 έως τις 16.00, σε όλα τα ΜΜΕ, με πρωτοβουλία των μελών της ΕΟΔ, ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ και ΕΣΠΗΤ, ενώ θα πραγματοποιηθούν παράλληλα εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα δημοσιογράφοι θα κάνουν πορεία από την ΕΣΗΕΑ στο Υπουργείο Οικονομικών, ενώ στις 19.00 θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, και της ΕΡΤ3 αντιστοίχως στη Θεσσαλονίκη.

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας