Ειδήσεις με Διάρκεια

Η κίνηση του Μητροπολίτη από Παρασκευή 2 έως και την Κυριακή 10 Μαρτίου

Ο Σεβασμιώτατος:

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Β’ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.

Το Σάββατο 3 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φυτειάς. Στο τέλος θα τελέσει μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού πατρός Φιλαρέτου Κωνσταμονίτου.

Το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Βενέδικτος Νεοσκητιώτης με θέμα : « Ήταν αναμάρτητοι οι Άγιοι; ».

Την Κυριακή 4 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας, επι τη εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά.

Την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Βενέδικτος Νεοσκητιώτης με θέμα : «Η κάθαρση της καρδίας».

Την Δευτέρα 5 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Άγιο Γεώργιο Δήμου Δοβράς.

Την Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 10:30 π.μ. θα ομιλήσει στη Σύναξη Ιερέων στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

Την Τρίτη 6 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μέσσης.

Την Τρίτη 6 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Νεοχωρόπουλου.

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Πατρίδος.

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 6:00μ.μ. θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην
Ιερά Μονή Θεοτόκου Καλλίπετρας. Στο τέλος θα τελέσει τα εγκαίνια του νέου Αρχονταρικίου της Ιεράς Μονής.

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Λιανοβεγίου επί τη εορτή των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων.

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Γ’ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Στην ακολουθία θα ψάλλει η παιδική βυζαντινή χορωδία της Ακαδημίας Μουσικής «Ειρμός» υπό την διεύθυνση του κ. Σπυρίδωνα Ασπιώτη.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Αρτέμιος Γρηγοριάτης με θέμα : « Η σημασία του Σταυρού στην ζωή μας ».

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 10 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας. Στο τέλος θα τελέσει το μνημόσυνο της αειμνήστου ευεργέτιδος του Ιερού Ναού Ευδοξίας Μαλακούση.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Αρτέμιος Γρηγοριάτης με θέμα : « Η σημασία των πειρασμών στην ζωή μας».

banner-article

Ροη ειδήσεων