Βέροια

Με χρώμα και αισιοδοξία το πασχαλιάτικο παζάρι του ΣΟΦΨΥ

Στο δεύτερο όροφο του cafe-bar McOza λειτουργεί από σήμερα το πασχαλιάτικο παζάρι του ΣΟΦΨΥ.

Ο Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων Ψυχικής Υγείας κάνει έναν σημαντικό αγώνα από την ίδρυσή του, για να προσφέρει στα άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας, τα οποία και προστατεύει, δουλειά και κοινωνική ένταξη, επιδιώκοντας τον αποστιγματισμό.

Μέσα στις ποικίλες δράσεις του εντάσσονται και τα παζάρια του, που τα έσοδα από τις πωλήσεις τους αποτελούν από τη μια μεριά μια ελάχιστη, έστω, οικονομική ανάσα για το Σύλλογο κι από την άλλη δημιουργούν μια επαφή του κόσμου με τα άτομα που τον αποτελούν και τον στηρίζουν.

Στο φετινό πασχαλιάτικο παζάρι τα δώρα που μπορεί να αγοράσει κανείς χαρακτηρίζονται από προσιτές τιμές και προπαντός αποπνέουν μια διάθεση αισιοδοξίας!

Μπορεί να βρει κανείς, πέρα από λαμπάδες, εξαιρετικά πάνινα ζωάκια χειροποίητα που φτιάχτηκαν από μέλη και εθελόντριες του Συλλόγου με πολλή τέχνη και μεράκι, καθώς και πολύχρωμα ανοιξιάτικα στεφάνια, που εκπέμπουν φως.

Μια επίσκεψη, λοιπόν, στο παζάρι που θα λειτουργεί μέχρι την Κυριακή 9 Απριλίου θα είναι μια ευκαιρία για μικροαγορές, που θα δώσουν διπλή χαρά.

far

Φωτογραφίες: faretra. info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας