Αθλητικά Βέροια

Χάντμπολ: Νικήτριες οι γυναίκες του Φιλίππου! – Τσικίνας: Η νίκη είναι ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή της ομάδας στην Α1!

Καταπληκτική εμφάνιση παρουσίασε η γυναικεία ομάδα του Φιλίππου Βέροιας το απόγευμα του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου.

Με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στο γήπεδο του Αγρινίου, μετά από μια σκληρή αναμέτρηση με κατάθεση ψυχής, κατάφερε να πάρει το «διπλό» παραμονής στην κατηγορία της Α1 γυναικών με 24-21.

Ο Φίλιππος ανέβηκε στην 6η θέση με 9 πόντους και ξέφυγε με +4 από τον αντίπαλο της, έχοντας παράλληλα και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Γιώργος Τσικίνας: Η νίκη είναι ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή της ομάδας στην Α1!

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας είπε: «Ήταν ένας δυνατός αγώνας. Ήμασταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα και εγκλωβίσαμε τον αντίπαλο. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα στην επίθεση, τα οποία δεν μας άφηναν να διευρύνουμε την διαφορά. Τα κορίτσια έπαιξαν ψυχωμένα με κύριο κομμάτι αυτό της άμυνας. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, η οποία εκτός από ψυχολογική ώθηση, είναι ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή της ομάδας στην Α1, εκεί που αξίζει και πρέπει να βρίσκεται ο Φίλιππος Βέροιας.»

* Φωτογραφία: Μετά τη λήξη του αγώνα, οι νικήτριες, μαζεύτηκαν όλες μαζί μέσα στο γήπεδο και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 21-24

Τα πεντάλεπτα: 0-3, 3-6, 5-8, 7-8, 8-11, 12-14 (ημχ.), 14-15, 15-16, 16-18, 17-19, 18-22, 21-24

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιώργος Ραμόπουλος): Σιάσσου, Κορομηλά 1, Αποστολοπούλου, Σκοτίδα, Δήμου 3, Θεοδώρου, Καρέλα 6, Καγγελάρη 2, Παύλου 1, Χατζηπαρασίδου 8, Κολοβού.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Γιώργος Τσικίνας): Κερλίδη 1, Νάτσο, Εμμανουηλίδου, Ντόβα, Α. Γεωργιάδου, Παπαδόπουλου 6, Καραχαρίση 5, Β. Θεοδοσοπούλου, Σπυριδοπούλου, Καλμουκίδου 7, Σ. Θεοδοσοπούλου, Νούσια 2, Ματαρώνα 1, Στεφανίδου 2, Ζαγκλιβέρη.

Διαιτητές: Παπαματθαίου- Χρηστίδη, Δίλεπτα: 3-7, Πέναλτι: 4/7-1/1

* Στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, οι «Αμαζόνες» του Φιλίππου, θα αντιμετωπίσουν την HONDA Πανόραμα, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο και ώρα 15:30.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας