Η Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας, σε μια συνάντηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, ενότητα και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά.
Η μαζική συμμετοχή των πολιτών, των εκπροσώπων των θεσμών, της αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών φορέων και των στελεχών της παράταξης ανέδειξε το κοινό μας όραμα για έναν τόπο που προχωρά μπροστά με συνεργασία, σχέδιο και υπευθυνότητα. Ευχαριστούμε, επίσης, όλους εκείνους που, παρά την επιθυμία τους, δεν κατόρθωσαν να παραστούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων· γνωρίζουμε ότι βρίσκονται πάντα δίπλα μας και συμπορεύονται στην κοινή προσπάθεια.
Η εκδήλωση αυτή δεν ήταν απλώς μια εθιμοτυπική συνάντηση. Ήταν η αφετηρία μιας νέας περιόδου δημιουργικής δουλειάς. Για εμάς στη Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας, ήταν η αρχή. Θα ακολουθήσουν ουσιαστικές πρωτοβουλίες, δράσεις και συνεργασίες με στόχο το καλό του νομού μας, το καλό της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας, το καλό κάθε τοπικής κοινότητας.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης, ώστε η Ημαθία να αξιοποιήσει τις δυνατότητές της, να ενισχύσει την ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνική συνοχή.
Ως Δ.Ε.Ε.Π. θα είμαστε πάντα δίπλα στον πολίτη, παρόντες σε κάθε ανάγκη, σε κάθε προβληματισμό και σε κάθε προσπάθεια που κάνει τον τόπο μας καλύτερο. Με διάλογο, συνεργασία και πράξεις – όχι λόγια.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με πίστη στις δυνατότητες της Ημαθίας και με στόχο έναν τόπο πιο ισχυρό, πιο εξωστρεφή και πιο αισιόδοξο.
Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλες και σε όλους.
Με εκτίμηση,
Ηλίας Ηλιόπουλος
Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π. Ν. Ημαθίας

–














































