Βέροια Εκδηλώσεις

Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας: Παράσταση όρθιας κωμωδίας / θέατρο Ραχιάς, Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, ο πρώτος διδάξας στην Ελλάδα του κλασικού standup comedy με τη στενή έννοια του όρου, κλείνει φέτος 33 χρόνια στον χώρο και ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου & Τεχνών Βέροιας τον υποδέχεται στο θέατρο της Ραχιάς την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 19:30 σε μια σπαρταριστή παράσταση όρθιας κωμωδίας *Standup comedy* που δεν πρέπει να χάσει κανείς με τον τίτλο:

ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!! Η πιο ξεκαρδιστική παράσταση του Κωνσταντίνου Ραβνιωτόπουλου, γεμάτη από αληθινά περιστατικά καθημερινής βλακείας που αποτελεί και το 5ο του solo! Θα γελάσετε όσο ποτέ με την αναπαράσταση αυθεντικών διαλόγων, ανθρώπων και γεγονότων, ποτισμένα από την… καθημερινή βλακεία, που έχει συλλέξει και φυσικά σχολιάζει ο Κωνσταντίνος, όπως και με τις μoνάδες μέτρησης χρόνου της… μάνας, με τα… σαΐνια στα τηλεπαιχνίδια, τα φτηνά πλην όμως αμοντάριστα έπιπλα. Θα μάθετε επίσης τι πρέπει να κάνετε όταν σβήνει το φωτοκύτταρο στις τουαλέτες, πόσα εγκεφαλικά κέντρα πρέπει να διεγερθούν για τον γυναικείο οργασμό, τις σχέση έχει με το… ΝΑΤΟ, ποια γράμματα λέμε εκείνη την ώρα και ποια όχι! Εάν σας τη «σπάνε» οι διαφημίσεις, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές, το Τζένγκα, η Μάρα Ζαχαρέα, εάν νιώθετε αμηχανία όταν μοιράζεστε το χώρο του ασανσέρ με αγνώστους, αλλά και που κρύβονται οι κούκλες του… σατανά και πως ο Νίκος Πορτοκάλογλου έχει καταστρέψει τα καλοκαίρια μας, τότε σίγουρα έχετε πολλούς λόγους να δείτε αυτή την παράσταση! Θα ταυτιστείτε πλήρως και θα γελάσετε πάρα πολύ με τον ευρηματικό τρόπο, με τον οποίο σχολιάζει αντενδείξεις φαρμάκων, που αποτελεί ένα από τα κορυφαία στιγμιότυπα της παράστασης, που θα θυμάστε για καιρό! Στο τέλος με πολύ εύστοχη σάτιρα, μπαίνουν στο στόχαστρο πολιτικά πρόσωπα, σύμφωνα με τον ορισμό που δίνει η Google, για τον διαχωρισμό … βλάκα και ηλίθιου! Τώρα αν κάπου αναγνωρίσετε τον αγαπημένο(η) σας, ή ακόμα και τον… εαυτό σας, έλα μωρέ… Όλοι κάν…ετε βλακείες! Αλλά ακόμη περισσότερο… αν είστε έξυπνοι, μη χάσετε τη ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!

Ο Όμιλος δίνει βήμα στα κωμικά ταλέντα:

Αμέσως μετά την παράσταση δε φεύγει κανείς διότι θα ακολουθήσει open mic standup comedy «ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ»: θα δοθεί η ευκαιρία -σε όποιον/α θέλει και νομίζει ότι έχει το ταλέντο να μας κάνει να γελάσουμε- να ανέβει στη σκηνή για μια μίνι παράσταση 5 λεπτών για να δείξει το ταλέντο του, να δεχθεί καθοδήγηση και συμβουλές από τον βιρτουόζο του είδους Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο και να κερδίσει έπαθλα αν βγει πρώτος. Αν ειστε ανω των 16 και έχετε κωμικό ταλέντο, δηλώστε δωρεάν συμμετοχή ως 1/11 με μνμ στο 6936409883 γράφοντας το ονοματεπώνυμο, το προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα και το mail για να πάρετε το μικρόφωνο και να μας κάνετε να λυθούμε στα γέλια.

Δωρεάν παρακολούθηση παράστασης Ραβνιωτόπουλου για τους διαγωνιζόμενους του open mic που πρεπει να είναι στο θέατρο στις 19:15. Φέρτε τους φίλους σας να σας θαυμάσουν.

10€ είσοδος για το κοινό. Όσοι θέλουν να εγγραφούν στον Όμιλό μας με ετήσια συνδρομή 10€ για να παρακολουθούν διαφορές δράσεις μας δωρεάν μπορούν να το κάνουν στην είσοδο τη μέρα της παράστασης.

Τί: Standup comedy show

Ραβνιωτόπουλος   «Βλακεία Παράσταση»

Open mic standup comedy «Να η ευκαιρία σου»

Πού: Θέατρο Ραχιάς – 5χμ από τη Βέροια

Πότε: Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024, 19:30

Παραγωγή: Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας

Προπώληση: 10€ μέχρι 2/11, Βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο.

12€ στην είσοδο τη μέρα της παράστασης.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων…Προλάβετε!

Πληροφορίες: 6936409883- Άρης Ορφανίδης

Εκ μέρους του Δ.Σ

Ο πρόεδρος Άρης Ορφανίδης

banner-article

Ροη ειδήσεων