Αθλητικά

Εθνική Ελλάδος: Κυριάρχησε και της Ιρλανδίας παραμένοντας αήττητη

Το 4 στα 4 πέτυχε η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου στον όμιλό της στη League Β του Nations League, καθώς μετά την Αγγλία κυριάρχησε με 2-0 […]

Το 4 στα 4 πέτυχε η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου στον όμιλό της στη League Β του Nations League, καθώς μετά την Αγγλία κυριάρχησε με 2-0 επί της Ιρλανδίας, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», παραμένοντας αήττητη εδώ και έναν χρόνο.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Τάσος Μπακασέτας με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κέλεχερ και έβαλε μπροστά στο σκορ την «γαλανόλευκη» στην χθεσινή αναμέτρηση, κάνοντας το 1-0 και στη συνέχεια, στις καθυστερήσεις, ο Μάνταλος υπέγραψε τη νίκη της Εθνικής με 2-0.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πλέον το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της ανόδου στη League A, με την τελευταία ήττα της να καταγράφεται στις 16 Οκτωβρίου 2023 με 1-0 από την Ολλανδία στην OPAP Arena.

Έκτοτε, η «γαλανόλευκη», μετρά πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες αλλά και έναν αποκλεισμό στα πέναλτι. Πλέον, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Αγγλία στις 14 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την ελπίδα το σερί να συνεχιστεί.

Γκολ: 48′ Μπακασέτας, 90+2′ Μάνταλος / –
Κίτρινες: 45+1′ Γιαννούλης, 71′ Κουρμπέλης

Ελλάδα (Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Ρότα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μασούρας (65′ Πέλκας), Τζόλης, Μπακασέτας (72′ Ζαφείρης), Παυλίδης

Ιρλανδία (Χάλγκριμσον): Κέλεχερ, Σκέιλς, Κόλινς, Μπρέιντι, Ο’Σέι (82′ Μακ-Ατίρ), Νάιτ (73′ Μολούμπι), Κιούλεν, Ζμόντιτς (73′ Τζόνστον), Πάροτ, Ογκμπένε (57′ Εμποσέλε), Φέργκιουσον (57′ Τέιλορ)

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας