Βέροια

Επίσκεψη της ΜΑμΑ στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Στις 10 Οκτωβρίου, η πρωινή ομάδα του Κδαπ ΑμεΑ ΜΑμΑ 2 ,επισκέφθηκε μαζί με τους εκπαιδευτές μας τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας ,έναν χώρο που αγαπάμε πολύ!

Η κυρία Ασπασία Τασιοπούλου ,Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης και φίλη της ΜΑμΑ ,μας ξενάγησε στο  φιλόξενο και ζεστό χώρο της Βιβλιοθήκης ,μας εξήγησε τη διαδικασία δανεισμού και φυσικά δε παραλείψαμε να θαυμάσουμε το εντυπωσιακό ενυδρείο και να δοκιμάσουμε τη περιστρεφόμενη autism chair .

Από τη περσινή χρονιά η σχέση μας με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας είναι ιδιαίτερη μιας και ωφελούμενη μας ,η Κυριακή μας, προσέφερε τις εθελοντικές της υπηρεσίες και φέτος θα προστεθεί και ακόμα ένας ωφελούμενός μας στο φάσμα του αυτισμού ,ο Γιάννης. Και οι δύο θα βοηθούν στην αρχειοθέτηση δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ότι τα άτομα στο φάσμα μπορούν να είναι χρήσιμα και ενεργά μέλη μιας κοινωνίας .

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τη κυρία Τασιοπουλου Ασπασία και όλους τους εργαζόμενους της Βιβλιοθήκης για τη ζεστή φιλοξενία και φυσικά για την άψογη συνεργασία μας !

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Ελένη Γεωργιάδου Στεφανάκη

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας