Βέροια

Δημοτική Κοινότητα Βέροιας: Ολοκληρώθηκε η ανοιχτή συνέλευση τις συνοικίες Παπάγου, Καλλιθέα, Πασακιόσκι και Λαδομύλους

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024, στο κτήριο όπου στεγάζονται το ΚΑΠΗ και ο ΜΑΣ Καλλιθέας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή συνέλευση κατοίκων στον αστικό ιστό της Βέροιας και αφορούσε τις συνοικίες Παπάγου, Καλλιθέα, Πασακιόσκι και Λαδομύλους.

Παρουσία κατοίκων της περιοχής, η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας διεξήγαγε ένα γόνιμο διάλογο. Εκφράστηκαν απόψεις, προτάσεις και καταγράφηκαν ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τους κατοίκους αυτών των περιοχών. Παράλληλα η Πρόεδρος και τα μέλη της Κοινότητας έδωσαν όπου χρειαζόταν τις απαραίτητες εξηγήσεις ή πληροφορίες, καθώς επίσης μοιράστηκαν και ενημερωτικά έντυπα από διάφορες αντιδημαρχίες. Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετέχουν σε “ομάδες δράσης” που είναι υπό σκέψη να  δημιουργήσει η Κοινότητα της Βέροιας.

Τα πρακτικά της ανοιχτής συνέλευσης, όπως ορίζει η διαδικασία θα προωθηθούν στις αρμόδιες αντιδημαρχίες και τους αρμόδιους φορείς και θα κοινοποιηθούν μέσω του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους.

Στην ανοιχτή συνέλευση κατοίκων έδωσαν επίσης παρών αρκετοί αιρετοί του Δήμου Βέροιας αλλά και πρώην Δήμαρχοι.

Η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας με συνέπεια και ορθολογισμό προχωράει το σχεδιασμό της  με αντίστοιχες δράσεις για το σύνολο της Βέροιας,  ώστε οι προτάσεις που θα απορρέουν από αυτή τη διαδικασία να προωθούνται στον ετήσιο τεχνικό προγραμματισμό του Δήμου.

—–

banner-article

Ροη ειδήσεων